Bursa'da Lunaparkta canlı bomba paniği

Bursa'da Lunaparkta canlı bomba paniği
Bursa'da lunaparkta özel güvenlik görevlisi tarafından girişine izin verilmeyen üç gençten biri canlı bomba ihbarıyla panik yaşattı.

Merkez Osmangazi İlçesi'nde bulunan Reşat Oyal Kültürparkı içerisindeki lunaparka alınmadıkları iddia edilen bir grup vatandaş ile özel güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında kısa süreli arbede yaşandı. İçeri alınmayan gruptan biri, olay yerinden ayrılırken 'canlı bomba, kendisini patlatacak' diye bağırınca panik yaşandı. Parktaki vatandaşlar, çocuklarını kucaklayıp koşarak uzaklaşmaya çalıştı. Bu sırada bariyerlerden atlamak isteyen bazı vatandaşlar, düşerek hafif şekilde yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis çevrede araştırma yaparken, sağlık ekipleri de önlem amacıyla bekletildi.

Yapılan araştırmada, içeri alınmayan bir gruptan birinin özel güvenlik görevlileriyle yaşadığı tartışma sonrası 'canlı bomba var, kendisini patlatacak' diye bağırdığı ortaya çıktı. 

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, yaşanan panik anları bazı vatandaşlar tarafından cep telefonları tarafından saniye saniye kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.