Sami Yusuf'tan anlamlı Türkiye mesajı

Sami Yusuf'tan anlamlı Türkiye mesajı
Ünlü sanatçı Sami Yusuf, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısı sırasında Türkiye'de bulunduğunu belirterek Türkiye'ye dua etti.

Ünlü sanatçı Sami Yusuf, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısı sırasında Türkiye'de bulunduğunu belirterek, "Allah Türkiye'yi korusun, Müslüman dünyasını korusun, insanlığı korusun." dedi.

Konser vermek üzere ilk kez Avustralya’ya gelen Azerbaycan kökenli İngiliz sanatçı Sami Yusuf, Melbourne konserinde hayranları ile buluştu. Eski ve yeni albümü Barakah’tan eserlerini seslendiren Yusuf, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. 

Yusuf, konser öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Saldırının gerçekleştiği gün Türkiye’de bulunduğunu belirten Yusuf, "Bütün kalbimle mağdurların yanındayım, onların hepsi şehit, tamamı. Aileler için ilk altı 6-7 saat hiçbir şey bilmemek gerçekten çok zordu, kalbim onlarla berber. Allah’ın rahmeti onlarla olsun, Allah sabır versin ve gerçekten çok zor bir zamandı."’ dedi.

Saldırı karşısında sosyal medya üzerinden ilk dayanışma mesajlarından birini kendisinin paylaştığını aktaran Yusuf, "Allah Türkiye’yi korusun, Müslüman dünyasını korusun, insanlığı korusun ve dünyadaki iyi insanları. Umuyorum ki ileride daha iyi günler görürüz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.