Güne Kocaeli'nden gelen kahreden haberle başladık!

Güne Kocaeli'nden gelen kahreden haberle başladık!
Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Uzunçiftlik Emekevler Mahallesi D-100 karayolu  Özdilek ışıklar mevkisinde, İstanbul istikametine seyreden Remzi Kesici (23)  idaresindeki 41 KS 487 plakalı otomobil, yolun yan tarafında park halindeki 34 UD  8567 dorse plakalı tıra arkadan çarptı.
 
Kazada, çarpmanın etkisiyle yoldan çıkarak savrulan otomobil  kullanılamaz hale geldi. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda  ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.
 
Ekipler, otomobilden fırlayan 1 kişiyi yerde, 1'ini de otomobilin  altında buldu.Sağlık ekipleri, İsmail Aydın (20), İbrahim Göndemir, Sercan ve  Oğuzhan Öztürk'ün olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
 
Otomobil sürücü Remzi Kesici ise olay yerinden yaklaşık 20 metre  uzaklıkta, ormanlık alanda yaralı bulundu. Ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine  kaldırılan Kesici'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
 
Öte yandan, otomobilde kadın ayakkabısı bulan ekipler, araçta bir  kadının olabileceği düşüncesiyle çevrede arama çalışması başlattı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.