ABD'de polislere şok saldırı!

ABD'de polislere şok saldırı!
ABD’nin Dallas kentinde, 2 siyahinin öldürülmesinin protesto edildiği olaylar sırasında düzenlenen saldırıda ölen polis sayısı 5'e yükseldi.

ABD’de,  Dallas Belo Garden Park’ta yapılan protesto gösterisi 5 polisin ölümü, 6 polisin de yaralanması ile son buldu. Protesto gösterisinde polislerin üzerine açılan ateş 5 polis öldü, 6 polis de yaralandı. Saldırının 11 polisi hedef aldığı belirtiliyor. Yaralılardan bir kişinin sivil olduğu belirtilirken, bazı yaralıların da hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. 

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Alton Sterling ve Philando Castile polis tarafından öldürülmesi üzerine Texas eyaletine bağlı Dallas kentinde düzenlenen protesto gösterilerinin bitimine doğru gerçekleşen silahlı saldırı sonrası üç kişi gözaltına alındı. Dallas Polis Şefi David, polislerle çatışmayı sürdürmekte olan ve çevreye bomba düzenekleri kurduğunu söyleyen dördüncü kişi ile polisler arasında pazarlığın sürmekte olduğunu belirtti. Bölgeye bomba imha ekipleri sevk edildi, olayın yaşandığı yer ise güvelik çemberine alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.