Tüm ülke seferber oldu ve Messi...

Tüm ülke seferber oldu ve Messi...
Şili ile oynanan maç sonrası milli takımı bırakacağını açıklayan Messi için Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri açıklamalarda bulundu.

Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri, Lionel Messi'nin Arjantin Milli Takımı'na geri döneceğinden emin olduğunu ifade etti.
 
Şili'ye karşı kaybedilen Copa America 2016 finalinin ardından göz yaşları içerisinde Arjantin Milli Takımı'na veda ettiğini duyuran Lionel Messi için tüm Arjantin halkı geri dönüş için seferber olmuş durumda. Tüm ülke, Lionel Messi'nin bu durumu tekrar düşünmesi gerektiği konusunda fikir birliğine varmıştı. Messi'den ise henüz bu konu hakkında açıklama gelmedi.
 
Konrad Adenauer Vakfı'nın Berlin'deki finansal forumuna katılan Arjantin Devlet Başkanı Maucirio Macri, "Eminim, Lionel Messi geri dönecek ve Milli Takım için oynayacak. Tüm ülke olarak umutlarımız bu yönde. Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı ile beraber 2014 Dünya Kupası'nın intikamını almak için Rusya'da olacak." ifadelerini kullandı.
 
Arjantin gazetesi La Nacion da Lionel Messi ile federasyon yetkilileri arasında birçok görüşmenin olduğu ve Arjantinli süperstarın 2018 Dünya Kupası için geri döneceğini iddia etmişti.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.