Aziz Kocaoğlu'dan genel başkanlık açıklaması!

Aziz Kocaoğlu'dan genel başkanlık açıklaması!
İlk kez bir CHP'li adı genel başkanlıkla anılmasına rağmen bunun doğru bir karar olmayacağını açık bir şekilde dile getirdi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, geçen mart ayındaki bir konuşmasında eve gidip torun sevmek düşüncesi olduğunu söylemesinin, 'aday olmayacağı' diye yorumlandığını, ancak adaylıkla ilgili kararını 2019 yerel seçimlerine 6 ay kala vereceğini söyledi.

GENEL BAŞKAN OLACAK MISINIZ SORUSU

Kulislerde CHP genel başkan adayları arasında adının geçtiğini belirten gazetecilerin "Öyle bir düşünceniz var mı? Böyle bir talep geldi mi" sorusuna ise gülerek yanıt veren Kocaoğlu şöyle dedi:

"GENEL BAŞKANLIK YAPACAK BİRİKİMİM YOK"

"Kişi kendini bilecek. Samimi söylüyorum, ben genel başkanlık yapacak adam değilim. Genel başkanlık yapacak birikimim yok. Bunu bütün açık yürekliliğimle, samimiyetimle söylüyorum. Böyle bir yaşım da yok. O nedenle biz belediye başkanlığı yapıyoruz. Yeniden aday olup olmamaya 6 ay kala karar vereceğiz. Duruma göre değerlendireceğiz. Biz 4 dönemdir yerel yöneticiyiz. Aileden böyle geldi. Bende de ailede de milletvekilliğine niyetlenen yok."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.