TSK 12 teröristin öldürüldüğünü açıkladı

TSK 12 teröristin öldürüldüğünü açıkladı
Kuzey Irak ve Şemdinli kırsalında iki ayrı noktaya hava harekatı düzenlendi. 12 terörist etkisiz hale getirildi. 15 hedef imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Şemdinli Habeşti kırsalı ve Kuzey Irak'taki Avaşin-Basyan bölgesine bugün sabah saatlerinde PKK'ya ait 15 hedefe Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları tarafından hava harekatı düzenlendiğini ve her iki hava harekatında 12 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği açıkladı.

ŞEMDİNLİ HABEŞTİ KIRSALINDAKİ PKK'YA AİT 8 HEDEF İMHA EDİLDİ

Hakkari Şemdinli Habeşti kırsalında, saat 06:47-07:31 saatleri arasında alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekatı düzenlendi. Bölgede tespit edilen PKK'lı terörist grubu ve sığınakların olduğu 8 hedef ateş altına alınarak etkisiz hale getirildi.

AVAŞİN-BASYAN'DAKİ  HEDEFLER DE VURULDU

Kuzey Irak'taki Avaşin-Basyan bölgesine  saat 07:52-08:54 saatleri arasında alınan istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlendi.  Bölgede tespit edilen PKK'lı terörist grubu ve sığınaklarının bulunduğuu 7 hedef ateş altına alınarak etkisiz hale getirildi.

12 PKK'LI ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Her iki hava harekatında 12 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.