Bayramda tatil rezaleti!

Bayramda tatil rezaleti!
Bayramı tatil olarak algılayıp tatil beldelerine akın edenler paralarıyla rezil olurken ibretlik görüntüler ortaya çıktı.

Ramazan Bayramı tatilini eş, dost, akraba ziyareti yerine sahil kentlerinde geçirmeyi tercih edenler adeta rezil oldu. Adım atacak yerin kalmadığı birçok tatil beldesinde ekranlara ibretlik görüntüler yansıdı.

t2-007.jpg

Tatilcilerin akın ettiği Balıkesir’in Marmara İlçesine bağlı Avşa Adası’nda, yiyecek sıkıntısı baş gösterdi. Nüfusu kış aylarında 2 bin 500 olan Avşa’ya 130 bin tatilcinin gelmesiyle fırınlarda uzun ekmek kuyrukları oluşurken, marketlerdeki yiyecekler de kısa sürede tükendi. Otel ve pansiyonlarda yer bulamayan bir çok kişi kumsalda ve camide yatarken, vatandaşların ekmek taleplerini karşılamakta zorlanan fırınlarda da uzun kuyruklar oluştu.

t1-011.jpg

Gözde tatil beldelerinden Bodrum'da da çarşıda adım atacak yer kalmazken şehir merkezine girmek için sıcakta 3 km'lik uzun araç kuyruklarında beklemek gerekti.

t3-005.jpg

Tüm bu görüntüler bayramı akraba ve sevdikleriyle ziyaret ve sohbetlerle rahat rahat geçirmek varken bayramı tatil olarak değerlendirmek isteyenlerin bu sıcakta hem de parasıyla nasıl rezil olduklarını bir kez daha gösterdi.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.