'Emenike ile şampiyon olamam'

'Emenike ile şampiyon olamam'
Pereira, Fenerbahçe Yönetimi'ne Van Persie konusunda talimat verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Robin van Persie ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. 
 
Teknik direktör Vitor Pereira, yönetimin satışından gelecek para ile on numara transferini bitirmek istediği Hollandalı yıldız futbolcunun kalmasını istedi.
 
Yönetime bu konuda bir rapor sunan tecrübeli çalıştırıcının, "On numara transferini çok istiyorum. Ama en az bu transfer kadar istediğim bir şey daha var; o da van Persie'nin takımda kalması. Van Persie'yi satıp gelecek para ile transfer yapacaksanız, bundan vazgeçin" dediği bildirildi.
 
SAKIN SATILMASIN
 
Fernandao ve Emenike ile şampiyonluk yarışı veremeyeceklerini bildiren Pereira'nın raporunda, "Bu oyuncularla nereye varırız, tam bir soru işareti. Bu riske giremeyiz. Van Persie kesinlikle satılmamalı" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 
DAHA ÇOK ATARSIN
 
Portekizli hocanın, önceki gün bir görüşme yaptığı van Persie'yi de "Yeni sezonda tüm oyun sistemini senin üzerine kuracağız. Hücumu daha çok düşüneceğiz. Geçen yıldan daha çok gol atarsın" sözleri ile ikna etmeye çalıştığı 
belirtildi.
 
VOS'LA İRTİBATTA
 
Yönetim, van Persie'yi satma planından Pereira'nın raporu üzerine vazgeçti. Ancak RvP, Fenerbahçe'de kalma fikrine sıcak bakmıyor. Ayrılmayı kafasına koyan 33 yaşındaki yıldızın, sürekli olarak menajeri Kees Vos'la transferini konuştuğu kaydediliyor.
 
(Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.