Kan donduran iddia!

Kan donduran iddia!
Mardin’de, Cevizli Jandarma Karakolu’na yönelik saldırıda kullanılan kamyonun Büyükşehir Belediyesi’nce Mazıdağı İlçe Belediyesi’ne tahsis edildiği iddia edildi.

Mardin’in merkez Artuklu ilçesine bağlı Cevizli köyünde bulunan Jandarma Karakolu’na bugün öğlen saatlerinde bomba yüklü kamyon, roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda, 2 asker şehit olmuş, bir kadın hayatını kaybetmiş, 37 kişi de yaralanmıştı. Saldırıda kullanılan bomba yüklü kamyonun ise Mardin Büyükşehir Belediyesi’nce Mazıdağı İlçe Belediyesi’ne tahsis edilen araçlardan biri olduğu ileri sürülmüştü. İHA’nın telefonla ulaştığı Mazıdağı İlçe Belediyesi Eş Başkanı Necla Yıldırım’ın açıklamaları iddiaları güçlendirdi.

Yıldırım, bugün öğle saatlerinde belediye görevlilerinin bir kamyonun olmadığını fark edip, çalıntı ihbarında bulunduğunu belirterek, şu iddialarda bulundu:

“Şuan il dışındayım. Bugün belediyedeki arkadaşlar öğle saatlerinde bir kamyonun olmadığını fark etmiş. Bayram tatili olduğu için tüm araçlar garajlarda bekletiliyordu. Çalınan kamyon Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği bir araç. Arkadaşlarımız emniyetle gerekli görüşmeleri yapmışlar. Tutanak tutulmuş ancak bu kamyonun söz konusu saldırıda kullanılıp, kullanılmadığı konusunda net bilgi sahibi değilim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.