Yöneticilerine kızan görevli evini yaktı

Yöneticilerine kızan görevli evini yaktı
Kira yüzünden apartman yöneticileriyle tartışan apartman görevlisi Barış Kayhan, evini yaktı.

Seyhan İlçesi'ndeki Pınar Mahallesi'nde bulunan Serenity Apartmanı'nda kapıcılık yapan Barış Kayhan, iddiaya göre başka bir işte daha çalışmaya başladı. Bunun üzerine apartman yöneticileri Barış Kayhan'dan ücretsiz oturduğu ev için aylık 300 lira kira ödemesini istedi.

EVİNİ YAKTI

Bunu kabul etmeyen Kayhan, apartman yöneticileriyle sorun yaşamaya başladı. Önceki gün yine kira meselesiyle apartman yöneticileriyle tartışan Kayhan, 21 katlı apartmanın zemin katındaki evlerinde eşi Yüksel ve 2 çocuğu ile de tartıştı. Bugün öğle saatlerinde bir plastik şişe içerisinde benzinle evine gelen Barış Kayhan, çocukları ve eşini dışarı çıkarıp evi ateşe verdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, tamamen kullanılamaz hale gelen evdeki yangını söndürdü.

ZANLI OLAY YERİNDEN KAÇTI

Yüksel Kayhan, yanan evini gözyaşlarıyla izledi. Yangın nedeniyle oluşan duman üst katlarda oturan apartman sakinlerini de olumsuz etkiledi. Apartman sakinlerinden bazıları koridorlar tamamen dumanla kaplandığı için itfaiye merdiveniyle dışarı çıkarıldı.

Barış Kayhan, olay yerinden kaçarken yakın akrabası Ahmet Irmak, olay yerinde apartman yöneticileriyle tartışıp kavga ettiği için gözaltına alındı. Öte yandan Barış Kayhan'ın önceki akşam sitenin havuzuna da zehirli madde attığı, bu nedenle polisin havuzdan incelenmek üzere numune aldığı ileri sürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması ve kaçan Barış Kayhan'ı yakalama çalışması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.