Mahmut Uslu'dan sert çıkış: "Gökhan Gönül kim ya!"

Mahmut Uslu'dan sert çıkış: "Gökhan Gönül kim ya!"
Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, Gökhan Gönül'e Beşiktaş'ın düzenleyeceği imza töreninin sorulması üzerine, “Gökhan Gönül kim ya. Bizim oyuncumuz değil. Bizim oyuncumuz olmayan bir oyuncuyla ilgili yorum yapmayız. Öyle değil mi” dedi.

Mahmut Uslu yaptığı açıklamada: "Orası neresi Fransa. 80 bin kişi alkışladı. Burası Türkiye. O gün Türkiye’de ne ortamı vardı, 3 Temmuz’un sonuydu. Selçuk Dereli haddini aşmış, terbiye sınırlarını aşan bir twit atmış. Koşullar aynı koşullar mı. Koşullara bak. O zaman durup dururken gaz yedi çocuklar. Herkes içeri girdi orada bir pravokasyon var kesin belli. Suç duyurumuz var, o zamanki görevlilerin hepsi görevden alındı.

Normalde kupa töreni olmayacaktı. Kupa almak için ısrar ettiler. Onun yazdığı şey ayıp bir şey” dedi. Uslu kendisi Denizli'de 16 dakika maçı uzattı diye ekledi.

DİEGO İZİNLİ, İZİN VERMESEYDİK GİTMEZDİ

Diego Ribas’ın Flamengo’ya transfer olacağı iddialarıyla ilgili olarak Uslu, “Bize gelen resmi bir teklif yok. Diego izinli şu anda süresi var. Bize gelmeyecek artık. İznin bitmesine bir haftası daha var. Mecburen izin verdik, öbür türlü gitmezdi. Takım bulamazsa burada çalışır” dedi.

10 numara ne olacak taraftar merak ediyor sorusuna Uslu, “Taraftar onu değil bu takımı merak ediyor. Solbek işini bir halledelim sonra konuşuruz” ifadelerini kullandı. Asbaşkan Ozan Balaban da “Taş gibi bir takım olduk” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.