Yeni Şafak’a bir gazete daha katılıyor

Yeni Şafak’a bir gazete daha katılıyor
Sahipleri 28 Şubat sürecinde hapse atılıp işkenceden geçirilen Yeni Şafak grubuna bir gazete daha katılıyor.

Sahipleri 28 Şubat sürecinde hapse atılıp işkenceden geçirilen Yeni Şafak  grubuna bir gazete daha katılıyor.  

 Bünyesinde bir gazete, televizyon, internet sitesi ve 8 de dergi bulunduran Albayrak Grubu medyaya yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül bugünkü köşe yazısında bir gazetenin Albayrak Medya Grubu'na katılacağını duyurdu.

Bünyesinde bir gazete, televizyon, internet sitesi ve 8 de dergi bulunduran Albayrak Grubu medyaya yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül bugünkü köşe yazısında bir gazetenin Albayrak Medya Grubu'na katılacağını duyurdu.

Gazetenin yanı sıra bir televizyon kanalının daha planlandığını açıklayan Karagül, genç kitleye hitap edecek haber ve paylaşım sitesi gzt.com'un da çok yakında yayında olacağını bildirdi.

Yeni Şafak gazetesi, TVNET kanalı, yenisafak.com. Derin Tarih, Derin Ekonomi, Gerçek Hayat, Nihayet, Cins, Lokma, SkyRoad ve Kırmızı Beyaz dergilerini bünyesinde bulunduran Albayrak Medya Grubu'nun ailesine yeni bir gazete, televizyon kanalı ve internet haber sitesi daha katılıyor. Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, grubun medya yatırımlarına değindiği "Yeni Şafak'ın sürprizleri" başlıklı yazısında yeni döneme ilişkin şu bilgileri verdi:

YENİ BİR GAZETE, TELEVİZYON VE GZT.COM

"Şimdi yeni bir döneme giriyoruz. Yeni atılımlar yapacağız, yeni yayınlarla öne çıkacağız. Burada bir sevindirici haberin ilk duyurusunu yapayım. Yakında yeni bir gazete katılacak aramıza. Albayrak yayın grubu, Yeni Şafak'ın yanında bir günlük gazete ile daha da güç kazanacak. Şimdilik bu kadarını söylemiş olayım. Ayrıca, bir yeni televizyon planımız da var. Yine daha önceden planladığımız “ekonomi kanalı" projemizden vazgeçmiş değiliz ve yerli bir ekonomi kanalını aramıza katmanın planlarını yapıyoruz. Bu arada en çok ihmal ettiğimiz kesime, gençlere yönelik, onların dünyasına girmeyi hedefleyen bir müjde de vereyim. Gzt.com çok yakında yayına başlıyor…"

Karagül 1994 yılında yayın hayatına başlayan Yeni Şafak’ın yayıncılık serüvenini de şöyle özetledi: Gazetemiz basıldı, sahipleri hapse atıldı, işkenceden geçirildi. Birileri yükselen o güçlü sesi susturmak istiyor, o müthiş toplumsal uyanışı tarihe gömmek istiyordu. Başaramayacaklardı, bugün başaramadıklarını hep birlikte gördük.

Yeni Şafak bu çetin yıllarda en cesur yayınları yaptı, belki en büyük direnişi sergiledi. Çünkü o Büyük Türkiye'nin sadece bir proje olmadığına, tarihsel bir eğilim olduğuna ve gerçekleşeceğine inanıyordu.

EN SERT DİRENİŞİ YENİ ŞAFAK GÖSTERDİ

Son yirmi yılda, hiçbir yayın organı Yeni Şafak'ın verdiği mücadeleyi vermedi, o riskleri almadı, bu kadar başarılı olamadı. Bu mücadeleyi veren siyasi hareketler ve siyasi öncüler Yeni Şafak'ın Türkiye genelinden davet ettiği güçlü kalemlerin desteğini hep yanlarında hissetti, en zor zamanlarda onların cesaretiyle cesaretlendi.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum