2016 Galatasaray transfer listesinde kimler var?

2016 Galatasaray transfer listesinde kimler var?
Galatasaray transfer haberlerinde son gelişmeler neler? Son dakika transfer haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Sarı kırmızılı ekip renklerine kimleri bağladı. İşte 2016 Galatasaray transferleri..

Transfer dönemi, Galatasaray adına oldukça hareketli geçiyor. Birçok ismi gündemine alan Galatasaray, şu anda hangi futbolcularla görüşüyor? İşte Galatasaray transfer haberleri...

Galatasaray'da yaşanan son dakika transfer gelişmeleri neler? Transfer dönemine oldukça hızlı bir giriş yapan ve daha şu ana dek Serdar Aziz ile Emrah Başsan transferlerini resmen açıklayan Galatasaray'ın transfer listesinde başka hangi futbolcular var? İşte Galatasaray'ın transfer listesindeki isimler ve son dakika transfer haberleri...

JOSUE GALATASARAY'DA GİBİ!

Daha önce Alex Telles'in transferi karşılığında Porto'nun Galatasaray'a göndereceği iddia edilen Josue'yle ilgili gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Son iddialara göre Sarı-Kırmızılılar, Josue transferinde mutlu sona ulaştı. Portekizli 10 numaranın hafta sonuna kadar İsviçre kampına katılacağı belirtildi. Bunun, yönetimin verdiği ceza nedeniyle takımdan uzaklaşmaya Wesley Sneijder adım adım Aslan'dan uzaklaşıyor. Menajeri Albers teklifleri değerlendirmeye başlıyor.

GALATASARAY BONY İÇİN HAREKETE GEÇİYOR!

Galatasaray, forvet arayışları kapsamında bir süredir gündeminde olan Wilfried Bony konusunda nihayet düğmeye basıyor. EURO 2016 finalini Fransa'da izleyen Sarı-Kırmızılı ekibin futbol direktörü Cenk Ergün'ün Bony için İngiltere'ye çıkarma yaptığı öğrenildi. Manchester City'de forma giyen ve yeni teknik direktör Guardiola'nın kadroda düşünmediği isimlerden olan Fildişili santrfor için İngiliz ekibinden randevu alan Ergün'ün City yöneticileriyle pazarlık masasına oturup şartları görüşeceği aktarıldı. İngiliz ekibinin, takımda istenmeyen 1.81 boyundaki Bony'yi 2019'a kadar sözleşmesi olduğu için mutlaka bonservisi ile satmak istediği de belirtiliyor. Cenk Ergün'ün de bu durumu kullanıp transferi bir an önce bitirmeye çalışacağı kaydedildi.

GALATASARAY'IN ALTERNATİFİ LUIZ ADRIANO!

Hücum hattı için listenin ilk sırasına Wilfried Bony'yi alan Galatasaray, alternatif isimlerle ilgili de çalışmalarını sürdürüyor. Taraftarı heyecanlandıracak bir ismi kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılı yönetimin Milan'da oynayan Luiz Adriano'yu gündemine aldığı belirtildi. Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızla temaslara başladığı ve görüşmelerde büyük mesafe kaydettiği bildirildi. Shakhtar Donetsk'te yıldızı parlayan 29 yaşındaki ünlü forvet geçen sezon Milan'da 26 maçta 4 gol ve 3 asistlik performans göstererek beklentileri karşılayamamıştı.

RIEKERINK, DZEMAILI'NIN KALMASINI İSTİYOR!

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'ya kiraladığı Blerim Dzemaili'nin takımdan ayrılmak istediği konuşuluyordu. Ancak Sarı-Kırmızılı ekipteki teknik direktörlük görevini yeni sezonda da sürdürecek Jan Olde Riekerink'in orta sahaya büyük güç katacağını düşündüğü Dzemaili'nin kalması yönünde yönetime rapor verdiği belirtildi. Bu gelişme üzerine Başkan Dursun Özbek ve kurmaylarının da, EURO 2016'daki performansıyla göz dolduran 30 yaşındaki futbolcuyu takımda kalması için ikna etmeye çalışacakları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.