Bakan açıkladı! Ankara'ya yeni stat

Bakan açıkladı! Ankara'ya yeni stat
Akif Çağatay Kılıç, Ankara'ya yapılacak yeni stadyumun 19 Mayıs Stadyumu'nun olduğu yere inşa edileceğini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara'da yapılması planlanan yeni stadyumla ilgili başkentlilere müjde verdi. Bakan Çağatay Kılıç, yeni stadyumun 19 Mayıs Stadyumu'nun olduğu yere inşa edileceğini söyledi.

Bakan Çağatay Kılıç, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında Ankara'ya inşa edilmesi planlanan stadyumla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Stadın, şehrin hangi bölgesine inşa edileceğine dair bazı sıkıntıların yaşandığını hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç, "Yaptığımız görüşmeler ve çalışmalar sonucunda bazı yerler incelendi. Statla alakalı olarak daha önce farklı bir yer düşünülmüştü fakat orada bazı sıkıntılar oldu" diye konuştu.

Ankara Stadyumu'nun yeriyle ilgili düşüncelerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile paylaştıklarını kaydeden Bakan Çağatay Kılıç, "Ankara'nın uluslararası standartlardaki müsabakalara ev sahipliği yapabileceği, başkente yakışır, modern ve günümüzün şartlarını en iyi şekilde cevap verebilecek bir stadyumu, 19 Mayıs Stadyumu'nun olduğu yere inşa etme kararını aldık. Ankaralılardan da aldığımız talep ciddi anlamda bu yönde" ifadelerini kullandı.

Çalışmaların en kısa süre içerisinde başlayacağını kaydeden Bakan Çağatay Kılıç, şunları söyledi:

"Ankaralılara inşallah hayırlı uğurlu olur. Şimdi bunun çalışmaları yapılıyor. Hem proje anlamında hem de orada yapılması gereken çalışmalarla ilgili. Kulüplerden de bu tür talepler vardı. Stadımızı, inşallah yine AK Parti hükümetlerinin döneminde yapılmış güzel bir eser olarak Ankara'ya kazandırmış olacağız. Belediyemizle beraber çalışmaları yürüteceğiz. Bu da Ankaramıza bir müjdemiz olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.