Bodrum'da fuhuşa açık davetiye modası!

Bodrum'da fuhuşa açık davetiye modası!
Bodrum plajlarında sırtlarına cep telefonu numaralarını ve İngilizce 'call me/ara beni' yazarak fuhuşa açık davetiye çıkaran gençleri Sabah Gazetesi 'sosyalleşiyorlar' şeklinde ön sayfaya taşıdı.

Bodrum plajlarında sırtlarına cep telefonu numaralarını ve İngilizce 'call me/ara beni' yazarak fuhuşa açık davetiye çıkaran gençleri Sabah Gazetesi 'sosyalleşiyorlar', "yeni trend" diye duyurdu.

'Hiç zahmete katlanmadan sosyalleşiyorlar' ifadelerinin kullanıldığı ve ön sayfadan verilen haberin detayında şu ifadelere yer verildi:

"Geçtiğimiz yıllarda Avustralya plajlarında başlayan sırta telefon numarası yazma trendi, bu yıl Bodrum plajlarındaki gençler arasında popüler hale geldi. Bu yeni flört etme şeklinde, gençler sırtlarına 'Call me' (Ara beni) notuyla telefon numaralarını yazdıktan sonra Happy Hour'larda eğleniyor. Onlardan birine "Nedir amacın?" diye sorduk. "Zahmet çekmeden sosyalleşebiliyorum. Kızlar arıyor, sonra da buluşuyoruz" dedi. Bodrum plajlarında bu şekilde sevgili arayanların dışında sırtındaki yazılarla ilişki durumunu belirtenler de var."

vd-062.jpg

Sabah Gazetesi yazarlarından Ayşe Özyılmazel de ilgili haberi överek şu ifadeleri kullandı:

"Funda Bodrum tatilinde bir plajın happy hour partisine gitmiş. (Fona müzik döşüyorum, hisset ey okur! Dımtıs dımtıs üç yüz beş yüz!) Cep telefonu numaralarını sırtına yazan erkekleri yerinde tespit etmiş. Adamın önce yüzüne, sonra sırtına bakacaksın, beğendiysen numarayı arayıp randevuyu kapacaksın. Ben böyle bir arkadaşı görsem yüzde yüz arar, onunla buluşurdum." 

habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum