Zimbru Osmanlıspor maçı ne zaman hangi kanalda?

Zimbru Osmanlıspor maçı ne zaman hangi kanalda?
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçında temsilcimiz Osmanlıspor, Moldova deplasmanında Zimbru ile karşılaşacak. Peki futbol severler tarafından merakla beklenen Zimbru Osmanlıspor maçı hangi kanalda?

Başkent ekibi Osmanlıspor bu akşam UEFA Avrupa Ligi'nde Moldova'dan Zimbru ile karşılaşacak. Karşılaşma Başkent Kişinev'deki Zimbru Stadyumu'nda oynanacak. Osmanlıspor tur için avantajlı bir skor elde etme peşinde. Peki Zimbru Osmanlıspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

ZİMBRU OSMANLISPOR MAÇI HANGİ KANALDA?
 
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Temsilcimiz Osmanlıspor Moldova'nın Zimbru takımı ile karşı karşıya gelecek. 14 Temmuz Perşembe günü TSİ ile 20:00'da başlayacak olan mücadele BEYAZ TV ekranından naklen yayınlanacak. 
 
Osmanlıspor, Zimbru maçına hazır
 
Osmanlıspor, Moldova'nın Zimbru takımıyla bu akşam oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını tamamladı.
 
Zimbru Stadı'nda, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki  idman yaklaşık 1 saat sürdü. Çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Isınma ve  koordinasyon çalışmasının ardından futbolcular el topu oynadı. Teknik direktör  Akçay, antrenmanın son bölümünde yarı sahada maçın taktiksel çalışmasını  gerçekleştirdi.
 
Başkent ekibinde, Musa Çağıran Kardemir Karabükspor'da forma giyerken  aldığı ceza nedeniyle müsabakada forma giyemeyecek.
 
UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın  Moldova'nın Zimbru takımı ile deplasmanda karşılaşacak Osmanlıspor'un teknik  direktörü Mustafa Reşit Akçay, tecrübeli bir takımla karşılaşacaklarını söyledi.
 
Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay: "Zimbru tecrübeli bir takım, çok zor bir müsabaka olacak"
 
Müsabakanın oynanacağı Zimbru Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına  teknik direktör Akçay ve futbolculardan Raul Rusescu katıldı. Maçta ellerinden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceklerini anlatan Akçay, "Zimbru, tecrübeli bir takım. İki güzel de müsabaka oynadılar.  Dikkat çekici ve komple bir takım. 8 oyuncuyla yenilenmiş büyük bir organizasyon  görüyoruz. Çok zor bir müsabaka olacak. İyi bir skorla ikinci maçı ve turu  evimize taşımak istiyoruz." değerlendirmesini yaptı.
 
Kendilerinin düşük bütçeli bir ekip olduğuna dikkati çeken Akçay,  "Zimbru'nun bütçesini bilmiyorum. Biz Türkiye liginin en düşük bütçeli takımıyız.  Oyuncuların değeri para olarak yukarıda değil. Süper Lig'e çıkmamızı bu  oyunculara borçluyuz. Bu oyuncularla  Avrupa'da oynama hakkı elde ettik." diye  konuştu.
 
Akçay, Moldova ekibinin Rus ve Brezilya ekolüyle oynayan karma bir  takım olduğunu belirterek, "Mümkün olduğunca Avrupa, lig ve Türkiye Kupası için elimizden geleni yapacağız. Bunda oyuncuların devamlılığı gerekiyor. Bunu sağlamak kolay değil. Başarıya giden yola az hatayla çıkmak zorundasınız.  Aklımız avucumuzun içinde. Böyle devam edeceğiz. Rakibimiz yaratıcı ve mücadeleci  bir takım." ifadelerini kullandı.
 
Rumen oyuncu Raul'un görüşleri
 
Osmanlıspor'un Rumen oyuncusu Raul Rusescu da basın toplantısında  yaptığı konuşmada, Moldova'da olumlu bir sonuç alarak, turu geçmek istediklerini  ifade etti.
 
Rusescu, Osmanlıspor'da oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu  belirterek, şunları söyledi:

 
"Hedeflere ulaşmak için takımıma yardımcı olacağım. Zimbru takımını  çok iyi tanımıyorum. Gürcü takımını elediği için biliyorum. Bu iki ayaklı bir  oyun. Buradan olumlu bir sonuçla turu geçmek istiyoruz. Daha önce de söylediğim  gibi buradaki ilk maçla tur bitmeyecek. En iyisini yapmak istiyoruz. Keyif almak  istiyoruz. Olumlu sonuçla bu turu atlamak istiyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.