Fenerbahçe, Mario Gomez için harekete geçti!

Fenerbahçe, Mario Gomez için harekete geçti!
Geçtiğimiz sezon transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Robin van Persie için teklif bekleyen Fenerbahçe, Hollandalı futbolcunun yerine Mario Gomez için yaklaşık 4 ay önce Fiorentina kulübüyle temasa geçtiği öğrenildi.

Şampiyonluk için kıyasıya bir yarış veren Türk futbolunun iki devi, transfer döneminde de kapışmaya devam ediyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe’nin yıldızı Gökhan Gönül’e imza attırdı. Sarı-Lacivertliler ise Kara Kartal’ın sol beki İsmail Köybaşı’yı kaptı. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki bu mücadele, yeni bir boyuta taşınıyor...

Çinliler teklif yapınca...

Fenerbahçe Yönetimi, takımda mutsuz olan ve teklif bekleyen Robin van Persie’nin yerini Mario Gomez ile doldurmaya hazırlanıyor. Kanarya’nın bu planı 4 ay öncesinden hayata geçirdiği ortaya çıktı. Devre arasında Çin kulüpleri, Van Persie için kapıyı çalınca, yönetim sezon sonu için planlama yaptı. RvP’yi lig bitiminde gönderip Gomez’i transfer etmek için Fiorentina ile ilk temas mart ayında kuruldu.

En büyük darbe

Siyah-Beyazlılar’ın Alman yıldız konusunda mayıs ayı sonuna kadar öncelik hakkı olduğu için o dönem gelişme yaşanmadı. Ancak Gomez karar vermek için Beşiktaş’tan süreklizaman istedi ve anlaşma sağlanmadan süre bitti. Euro 2016 sonrası ise Beşiktaş, Fiorentina ile bir türlü orta yolu bulamadı. Fenerbahçe Yönetimi de Mario Gomez’in işini bitirmek için harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, hem İtalyan ekibine hem de Alman yıldıza cazip bir teklif sunup, ezeli rakibine büyük bir darbe vurmaya kararlı.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.