Salih Uçan'dan iddialı açıklama: "Kalsaydım şampiyon olurduk"

Salih Uçan'dan iddialı açıklama: "Kalsaydım şampiyon olurduk"
Geçtiğimiz yıllarda Roma'da kiralık olarak forma giyen Salih Uçan'dan iddialı açıklamalar geldi. Genç oyuncu, "İsmail Kartal döneminde takımda kalsaydım, şampiyon olurduk" ifadelerini kullandı.

Luciano Spalletti'nin göreve gelmesinin ardından Roma'da iki senelik macerası sona eren Salih Uçan çarpıcı açıklamalar yaptı.

Roma'da fazla forma şansı bulamamasına karşın kendisini geliştirdiğini ifade eden genç oyuncu,  "Roma'da oynasaydım zaten dönmezdim" diye konuştu.

İtalya'daki antrenman sisteminden övgüyle bahseden Salih "Oradaki antrenmanlar beni geliştirdi. Daha sert ve daha yüksek tempoda çalışıyorduk" derken, Türkiye'ye daha güçlü döndüğünün sinyallerini de verdi.

Milli futbolcu Roma'da fazla süre alamadığı eleştirilerine ise "İnsanlar Salih oynayamadı diye düşünüyor. Benim oynadığım pozisyonda Pjanic 40 milyona gitti, Nainggolan Belçika'nın orta sahası. Ben orada süre aldığım her maçta her zaman iyi oynadım" şeklinde yanıt verdi.

Salih Uçan son olarak eski Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ı hatırlatarak "O dönemde takımda kalsaydım şampiyon olurduk" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.