Sami Yusuf'tan çarpıcı Türkiye iddiası!

Sami Yusuf'tan çarpıcı Türkiye iddiası!
İngiliz şarkıcı Sami Yusuf yeni albümü için düzenlediği basın toplantısında Türkiye'yle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

 

Türkçe şarkılar da seslendirdiği Barakah albümü bugün Türk müzikseverlerle buluşan Azerbaycan asıllı İngiliz şarkıcı Sami Yusuf, Alanya'da konser verecek.

Barakah albümünün Park Bosphorus'da gerçekleşen tanıtım toplantısında konuşan şarkıcı Yusuf, dün Fransa'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle üzüntüsünü dile getirerek, "Terör Pakistan'da, Türkiye'de dünyanın birçok yerinde yaşanıyor maalesef. Masumların hayatına kasteden bu terör hadiselerinin sona ermesini diliyorum." dedi. Yusuf, albümde Türkçe Uyan Ey Gözlerim, Ya Resullah ve Ben Yürürüm Yane Yane şarkılarını seslendirdiğini aktararak, şunları söyledi:

BİR MESAJ VERMEK İÇİN GELDİM

"Benim param, malım, mülküm var, buraya sadece albüm satmak için değil aynı zamanda önemli bir mesaj vermek için geldim. Umarım bu albüm, mirasçıları olduğumuz muhteşem geleneğin ve uygarlığın bir zikri, bir hatırlatması olarak hizmet eder ve dua ederim ki evveliyatı, ne olursa olsun tüm dinleyenler bu kutsal müzikte bir yuva, bir rahatlık ve bir huzur bulabilirler."

TÜRKİYE'NİN GÜÇLÜ BİR ÜLKE OLMASINI İSTEMİYORLAR

Türkiye'ye birçok kez geldiğini hatırlatan Yusuf, "Türkiye çok gelişen bir ülke, bazı insanlar Türkiye'nin güçlü, gelişmiş bir ülke olmasını istemiyor. Komplo teorisyeni değilim, onların kim olduklarını bilmiyorum ama bu yönde bir uğraş, böyle bir gerçek var. Fakat, Allah her şeyden, herkesten büyüktür." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum