Son Dakika: Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri kapatıldı!

Son Dakika: Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri kapatıldı!
Son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Son dakika Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet koprüleri trafiğe kapatıldı. Askerler iki köprüyü trafiğe kapattı gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz...

SON DAKİKA : Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet koprüleri Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş yönünde trafiğe kapatıldı.İstanbul'da her iki köprü Jandarma tarafından kapatıldı.Her iki köprüde de Avrupa'dan Anadolu'ya geçiş yapılabiliyor.

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri Jandarma birimleri tarafından trafiğe kapatıldı. İstanbul’u Anadolu’dan Avrupa’ya bağlayan Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri’nin geçişi Anadolu’dan Asya’ya geçiş yönünde trafiğe kapatıldı.Jandarma birimleri tarafından kapatılan Köprülerle ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz. 

Başbakan Binali Yıldırım NTV televizyonunda canlı yayında konuştu.

Yıldırım şunları söyledi;

"Doğrusu bir kalkışma intimali üzerinde duruyoruz. Askar içindeki bazı kişilerin kanunsuz bir eylemi söz konusu. Türkiye Cumhuriyetui hükümeti iş başındadır. Bu çılgınlığı yapanlar bu eylemin içinde olanlar da en ağır şekilde cezasını ödeyeceklerdir. Bunun adına henüz bir darbe demek odoğru olmaz. Bir kalkışma söz konusudur. Devletin silahlarını alıp vatandaşların üzerine giden onları yere yatırma cüretine kalkışan grupların kim olduğuna bakacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.