Kamerunlu futbolcu Eto'o 'Antalyalı' oldu

Kamerunlu futbolcu Eto'o 'Antalyalı' oldu
Antalyaspor'un takım kaptanı Kamerunlu futbolcu Eto'o'ya, Türk futbolu ve Antalya'ya yaptığı katkılar dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediye Meclisince fahri hemşehri beratı verilecek.

Antalyaspor'un takım kaptanı Kamerunlu futbolcu Samuel Eto'o'ya, Türk futbolu ve Antalya'ya yaptığı katkılar dolayısıyla Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinin kararıyla fahri hemşehrilik unvanı ve beratı verilecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi temmuz ayı olağan meclis toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel başkanlığında gerçekleştirildi.

ASAT Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Antalyaspor'un yıldız futbolcusu ve takım kaptanı Samuel Eto'o'ya, Türk futbolu ve Antalya'ya sağladığı katkılar dolayısıyla Belediyeler Kanunu gereğince, oy birliğiyle fahri hemşehrilik ve beratı verilmesi kararı alındı.

Türel, burada yaptığı konuşmada, Antalyaspor'un dünya çapında ünlü futbolcusu Eto'o'nun önemli bir organizasyon gerçekleştireceğini belirtti.

Eto'o'nun muhteşem bir organizasyon gerçekleştirerek, dünyanın en önemli futbolcularını Antalya'da misafir edeceğini vurgulayan Türel, Kamerunlu futbolcunun futbola sağladığı katkının yanı sıra turizm elçisi olduğunu anlattı.

Menderes Türel, Eto'o'nun hiçbir maddi beklenti içerisinde bulunmadan, hiçbir belediye ve kurumdan maddi talebi olmadan tamamen Antalyalı duygusuyla büyük bir organizasyonu gerçekleştirdiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.