Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan Darbe açıklaması

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan Darbe açıklaması
Meclis Başkanı İsmail Kahraman 3 genel başkanın konuşma yapacağını duyurmasının ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ konuşma yaptı

 Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının darbe girişiminin önlenmesinin ardından, Meclis Başkanı İsmail Kahraman 3 genel başkanın konuşma yapacağını açıkladı.

Meclis Başkanı İsmail Kahraman:

Kısa zaman içerisinde bu yarayı telafi edeceğiz. Hevesleri kursaklarında kalacak. Milletin egemenliğini temsil eden Meclis'te bizler temsilciyiz.

Milletin temsili olarak burada bulunmalıydık. Milli birlik ve bütünlüğün varlığının temsilini de bu Meclis yaptı. Bu güzel bir hadisedir. 3 grup da koşup geldiler. İdris Baluken de beni aradılar ve gelmek istiyoruz ama provokasyon olmasın diye gelmedik dediler.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: 

Tüm arkadaşlarımı ve sizleri selamlıyorum. Bugün Türkiye için tarihi bir gün. Türkiye'nin demokrasisine hukuk dışı darbe teşebbüsü başlatıldı. FETÖ'nün emir komuta zinciri içinde gerçekleştiği bir gerçektir. 

Türkiye'de darbe teşebbüsleri oldu ama bugüne kadar milletin gönülden siyasi parti gözetmeksizin demokrasiye ve hukukumuza sahip çıkması noktasında bilinçli tavır demokrasiye sahip çıkmaktır. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.