Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş idam açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş idam açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Fatih'te düzenlenen cenaze töreninde açıklamalarda bulundu.

Halkın "idam isteriz" sloganlarına karşılık Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Demokrasi ile yürütülen toplumlarda halkın isteği gözardı edilemez" dedi. 

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Bugün çok anlamlı bir cenaze töreninde siz değerli kardeşlerimle bir aradayız. Bu cenaze töreni anlamlı ben bunu iki planda değerlendireceğim. Bir partimin kurucuları arasında yer alan değerli hocamız Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş'ı hakka uğurluyoruz. Bunun yanında yine 15 Temmuz şehitlerimiz var. Bu şehitlerimizi de Peygamberlik makamından sonraki en yüce makama uğurluyoruz. 

Ülkemizin birliğine tahammül edemiyenlerin, üst akıllardan aldıkları talimatla ne yazık ki devletimizi ele geçirme hareketi 15 Temmuz'da fiilen, silahlı eyleme dönüşmüştür. 

Yaptığımız davete ülkemizin dört bir yanından tüm vatandaşlarımın icabet etmesi, meydanları doldurması ve hiçbir şeye onların tankı topu varsa bizim de imanımız vardır diyerek karşılarında durdular. Genç kardeşlerimin tankların paletlerinin altına yatması sıradan bir olay değildir. 161 şehidimiz var. 

İDAM AÇIKLAMASI

Dün de ifade ettim, demokrasilerde halkın talebi bir kenara konulamaz. Bu sizlerin bir hakkıdır. Bu hak özellikle anayasal olarak gerekli olan merciilerde değerlendirmesi yapılır ve karar verilir.

Fethullahçı terör örgütünün attığı adım karşılığını bulmuştur. En güzel cevabı benim aziz milletim verdi. 

"ÖRGÜT TEKER TEKER DÖKÜLÜYOR"

Bu ülkede yasama organ vardır, yürütme vardır, yargı vardır. Bunlar bu organları bile çatıştırmaya kalkıştılar ama başaramadılar. Yargıyı eline geçirmiş olan bu örgüt şimdi teker teker dökülüyor. Şu anda da yargı bunlardan binlercesini gözaltına almış durumda. Açığa almış durumda. 

Birincil mahkeme, Anayasa mahkemesine varana kadar açığa alınıyorlar. Bu olması gerekendi. Fakat yeterli değil, şu anda silahlı kuvvetlerimizi ne yazık ki perişan eden bu örgüt, generallerinden tut, en alt kademeye kadar şimdi onlar da tutuklanmaya başladılar. Yeterli mi değil. Devletin tüm kurumlarında bu virüsleri temizleme dönemi devam edecektir. Bu vücut metastaz yaptı. Kanser virüsü gibi bu devletin her yerini sardı. Biz bunları biliyorduk fakat bu olayda her alanda hayır vardır kelamı kibarınca şu anda çok farklı bir noktaya geldik. İnlerine gireceğiz demiştik, şimdi tam manasayla girdik. 

Amerika'dan Batı'dan yazılı olarak da bunları isteyeceğiz ve tavırlarını da göreceğiz.

Darbeciler Fethullahçı terör örgütünün temsilcileridir. Biz siyaset belgesine girdik bunu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum