Akar'ın yanındaki AK Parti Dişli'nin subay kardeşi de gözaltında

Akar'ın yanındaki AK Parti Dişli'nin subay kardeşi de gözaltında
Darbeci askerlerin rehin aldığı Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın kurtarıldıktan sonra geldiği helikopterde yanında olan Tümg. Mehmet Dişli de gözaltına alındı. Bu isim AK Parti Gen. Baş. Yard. Şaban Dişli'nin kardeşi.

Darbeci askerlerin rehin aldığı Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın kurtarıldıktan sonra geldiği helikopterde yanında olan Tümg. Mehmet Dişli de gözaltına alındı. Bu isim AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin kardeşi.

Darbeciyle aynı helikopterde... 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin kardeşi Tümg. Mehmet Dişli gözaltında... Dişli'nin Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar kurtarıldıktan sonra Köşk'e gelirken helikopterde yanında olduğu ortaya çıktı.

Darbe girişimine karşı yürütülen soruşturmada Genelkurmay Başkanlığı Stratejik Dönüşüm Daire Başkanlığı görevini yürüten Tümgeneral Mehmet Dişli de gözaltına alındı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli'nin kardeşi olan Tümgeneral Dişli, Akıncılar Hava Üssü'nde rehin tutulurken kurtarılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile beraber aynı helikopterle Çankaya Köşkü'ne gelmiş, yan yana görüntüleri objektiflere yansımıştı.

Orgeneral Akar, Köşk'te Başbakan Binali Yıldırım'ın düzenlediği basın toplantısına katılırken, Dişli'nin de günboyu Köşk'te olduğu öğrenildi.

Fakat sonra Dişli'nin darbeci ekipte yer aldığı için gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum