Hürriyet’te şok gelişme

Hürriyet’te şok gelişme
Doğan medyanın amiral gemisi Hürriyet’te şok gelişme. Taha Akyol’un Hürriyet gazetesi ile CNN Türk ile ilişiğinin kesildiği ileri sürüldü.

Doğan medyanın amiral gemisi Hürriyet’te şok gelişme. Taha Akyol’un Hürriyet gazetesi ve CNN Türk ile ilişiğinin kesildiği ileri sürüldü.

Doğan medyanın amiral gemisi Hürriyet’te şok gelişme. Taha Akyol’un Hürriyet gazetesi ve CNN Türk ile ilişiğinin kesildiği ileri sürüldü. Hükümet, medya ve  yargı çevrelerinden çok özel bilgiler veren sosyal medya fenomeni Başkentçi, Hürriyet gazetesinin Taha Akyol ile yollarını ayırdığını iddia etti. Taha Akyol’un yerine bir süre önce Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılan Fikret Bila’nın getirildiğini kaydeden Başkentçi “Hürriyet Taha Akyol'u kovdu,yerine Fikret Bila geldi.” diye yazdı. Taha Akyol Hürriyet’teki yazılarından ve CNN Türk’teki programlarından hükümete karşı yaptığı muhalefet ve FETÖ’ye karşı müsamahalı yaklaşımıyla biliniyordu. Uzun yıllar Aydın Doğan ile birlikte çalışan Fikret Bila ise Doğan Grubu’nun Milliyet’i Demirören grubuna satması üzerine grupla yolları zorunlu biçimde ayrılmıştı.

Habervaktim.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.