'Galatasaray'daki kontratıma saygılıyım'

'Galatasaray'daki kontratıma saygılıyım'
Sarı-kırmızılıların Portekizli futbolcusu Bruma, "Galatasaray'da mutluyum. Diğer taraftan PSV'nin bir teklifi var, o kısım artık iki kulüp arasında konuşulacak bir konu" dedi.

Galatasaray'ın Portekizli futbolcusu Armindo Bruma, Hollanda'nın PSV Eindhoven ekibi tarafından kendisine yapılan transfer teklifinin, iki kulüp arasında konuşulması gereken bir konu olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre'nin Gwatt bölgesinde kamp yaptığı otelde düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bruma, Hollanda ekibinin transfer teklifinden haberdar olduğunu belirtti.

Hem Galatasaray hem de PSV Eindhoven'ın büyük kulüpler olduğunu anlatan Bruma, şunları kaydetti:

"PSV'den gelen teklif doğru. Benim de bilgim var ama sonuçta Galatasaray'ın futbolcusuyum. İki kulüp de Avrupa'nın önemli ve her oyuncunun oynamak istediği kulüplerden. Şu anda birinde oynuyorum. Takımımla beraber antrenmanlarıma devam ediyorum. Büyük bir kulüpte oynadığım için çok mutluyum. Diğer taraftan da PSV'nin bir teklifi var, o kısım artık iki kulüp arasında konuşulacak bir konu. Ben Galatasaray'ın bir futbolcusuyum ve kontratıma saygılıyım. Takımım için elinden geleni yapıyorum."

"Real Sociedad'da kendimi geliştirdim"

Portekizli futbolcu, geçen sezon kiralık olarak oynadığı İspanya'nın Real Sociedad ekibinde kendisini geliştirdiğini anlattı.

La Liga'da oynamanın kendisi için büyük bir tecrübe olduğunu vurgulayan Bruma, "Birçok anlamda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Daha iyi bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Orada çok şey öğrendiğim. Bitiricilik güvenle alakalıdır. Şu anda kendimi daha iyi hissediyorum. Hocamız ve yöneticilerimiz benimle devamlı ilgileniyor. Bu da bana fazladan bir güven veriyor ve oyuna yansıyor." şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.