Darbe girişimi hakkında Skrtel'den açıklama!

Darbe girişimi hakkında Skrtel'den açıklama!
Fenerbahçe'in Liverpool'dan yeni transferi Martin Skrtel, ülkemizde yaşanan hain darbe girişimi hakkında Slovak basınına çarpıcı açıklamalar yaptı.

Slovakya'da Aktualne'ye değerlendirmelerde bulunan yıldız stoper olayların içinde olmadığını belirtip, "Ben de her şeyi Slovakya'da olan sizler gibi evde televizyondan öğrendim" dedi. 
 
Bu vahim olayların büyük bir sabırsızlıkla başlamayı beklediği Türkiye kariyerini hiçbir şekilde etkilemeyeceğini vurgulayan Skrtel, "Şu anda otelde kalıyorum. Bu durumda bunun olma ihtimali yok. Fakat ev tuttuğum zaman ailemi de buraya getireceğim" dedi.
 
İSTANBUL'U KEŞFE ÇIKACAK
 
Olaylar sırasında yüzlerce telefon aldığını ifade eden Skrtel, "Bir odada oturup yaşananları tiyatro izler gibi izlemek hiç de hoş bir durum değil" bilgisini verdi. Fenerbahçe'nin kendisine bir şoför tahsis ettiğini ve bu görevlinin kendisini nerelere götürmesi gerektiğini çok iyi bildiğini söyleyen Skrtel, "İstanbul'u gezmek için zamanım olmadı. Ama ailem buraya geldiğinde İstanbul'u keşfe çıkarız" diye konuştu.

(Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.