Popüler Estetik Cerrahi Operasyonları

Popüler Estetik Cerrahi Operasyonları
Burun estetiği, yüz estetiği ve saç ekimi en çok tercih edilen operasyonlar arasındadır. İnsanlar kendilerini daha iyi ve daha mutlu, daha sağlıklı hissetmeleri için bu yöntemlere başvurmaktadır.

Gelişen teknolojiyle ameliyatlar her bakımdan daha sorunsuz bir hale bürünmektedir. Örneğin ameliyat sırasında gelişen herhangi bir komplikasyona karşı önlemler alınmaktadır. Ameliyat sonrasında da oluşabilen bazı sorunlara karşı önlemler alınmaktadır. Tabi ki bazı önlemleri almak yeterli değildir, yapmamanız gereken noktalara dikkat etmek de size düşen görevlerdendir.

 Burun estetiği hakkında en önemli konu yeni yapılan burunun doğal görünmesidir. Hiç kimse burnunun estetik olduğunun belli olmasını istememektedir. Diğer bir konu da, hastaların ameliyat sonrası nasıl bir buruna sahip olacaklarını merak etmesidir.  Ameliyatın nasıl olacağı ve ameliyatta neler yapılacağı, ameliyat öncesi yapılan tetkikler sonucunda açığa kavuşmaktadır. Ameliyat sonrası nasıl bir buruna sahip olunacağı dijital ortamda hazırlanan, kişiye özel burun tasarımlarında görülebilmektedir. Bu sayede ameliyat sonrası herhangi bir sürprizle karşılaşılması önlenmiş olacaktır. Hastaya yapılacak burun öncelikle ona yakışmalı, yüz hatlarına uygun olmalıdır. Erkeklerle kadınların burunları arasında fark olmalıdır. Erkeklerin ki daha sert ve kemikli bir yapıya sahip olmalıdır.

Yüz gençleştirme insanların zor hayat şartlarında yıpranan yüzlerine yapılan bir operasyon türüdür. Yüz estetiği başlığı altında birçok ameliyat yapılmaktadır. Bunlardan bazıları, yüz germe, boyun germe, kaş kaldırma, göz kapağı estetiği, kulak estetiği ve cilt yenilenme gibi sayılabilir. Zamanla her organımızda olduğu gibi yüz hatlarımızda da yaşlılık belirtileri oluşmaya başlayacaktır. Kaz ayakları, ciltte sarkma, göz kapağında düşme gibi olası problemler oluşabilecektir. 30’lu yaşlardan sonra kırışıklıklar ve sarkmalar meydana gelmektedir. Bunlar strese bağlı da olabilmektedir. Ayrıca fazla mimik kullanımından da erken yaşta kırışıklıklar oluşabilmektedir.

Saç ekimi , kadın erkek fark etmeden tercih edilen bir yöntemdir. İki tip saç ekimi söz konusudur. FUE tekniğiyle saç ekimi ve FUT tekniği. Daha çok FUE saç tekniği kullanılmaktadır. Saç ekimi uzman doktorlara yaptırılmalıdır. Bu sizin, bir sıfır önde başlamanıza neden olacaktır. Bu durumda bakılacak ilk kriter, uzman doktorun yaptığı diğer operasyonlardır. Bu operasyonlar size ön bilgi verecektir. Saç ekimi işlemi bir estetik ve plastik cerrah tarafından yaptırılmalıdır. Bu size çeşitli avantajlar kazandıracaktır.  

Kaynak: FBM Estetik Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.