Robin van Persie Fenerbahçe'den ayrılıyor!

Robin van Persie Fenerbahçe'den ayrılıyor!
Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı ve darbe girişimi sonrası Hollandalı yıldız Robin van Persie'nin tedirgin olduğu ve ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Fenerbahçe’nin geçen sezon büyük uğraşlar ve umutlarla renklerine bağladığı Robin van Persie, ayrılığı kafasına koydu.

Daha önce de Teknik Direktör Vitor Pereira ile yaşadığı sorunlar yüzünden takımdan gitmek için yönetime başvuran Hollandalı futbolcu, önce Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısı, ardından da darbe girişimi nedeniyle bir hayli korktu. Ailesiyle Türkiye’deki yaşamını masaya yatıran Van Persie yeni sezonda kariyerini farklı bir kulüpte sürdürme kararı aldı.

Özel koruma

Havalimanındaki saldırı sonrası yıldız futbolcunun ailesi için özel koruma tuttuğu da ifade edildi. Sezon başından bu yana takımla birçok çalışmaya çıkmayan, Panathinaikos ile oynanan hazırlık karşılaşmasını tribünden izleyen Van Persie, Sparta Prag maçının da kadrosunda yer almamıştı.

Hollandalı oyuncunun temsilcisinin yurtdışında birçok ekiple temas halinde olduğu öğrenildi. Fenerbahçe’den astronomik bir ücret alan Van Persie istediği şartları kabul eden ve maliyetini karşılayabilen bir kulüple anlaşma sağlanmasının ardından Türkiye’den ayrılacak. Bu arada Fenerbahçe Yönetimi’nin de istediği bonservis ücretinin karşılanması gerekecek.

Stoke City ilgileniyor

Hollandalı yıldız için son olarak Stoke City kulübünün de devreye girdiği ileri sürüldü. İngiliz medyası menajer Mark Hughes’un Van Persie’yi kadroda görmeyi çok istediğini yazdı. Ancak mali şartların şu an için bu transferi zorlaştırdığı, görüşmelerin devam ettiği kaydedildi.

(Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.