Trabzonspor Onazi'de sona yaklaştı!

Trabzonspor Onazi'de sona yaklaştı!
Trabzonspor, Lazio’nun 23 yaşındaki orta sahası oyuncusu Onazi ile yaptığı görüşmelerde sona geldi.

Trabzonspor'un Lazio'dan Onazi ile 2-3 gün arasında resmi anlaşmayı yapması bekleniyor. Bordo mavili ekip Dallas’ın kanat oyuncusu Fabian Castillo ve AS Trencin’in orta sahası Matus Bero ile de temaslarını sürdürüyor.

TRABZONSPOR, 2. etap kamp çalışmaları öncesi dış transferi önemli ölçüde tamamlamak için harekete geçti. Bugüne kadar kadrosuna sadece 20 yaşındaki forvet oyuncusu Ramil Sheiadev’i katan, sol bek Luis İbanez ile de görüşmelere başlandığını duyuran bordo-mavililer, görüşme halinde olduğu Laziolu Ogenyi Onazi’nin transferinde de büyük ilerleme sağladı.
 
ORTA sahayı 23 yaşındaki Nijeryalı oyuncu ile güçlendirmek isteyen Karadeniz ekibinin transferi 2-3 gün içerisinde açıklayarak resmiyete dökebileceği bildirildi. İtalya Seri A ekiplerinden Lazio ile geride kalan sezonda 21 maça çıkan orta saha oyuncusu, 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 
 

BU arada Trabzon’un FC Dallas takımında forma giyen kanat oyuncusu Fabian Castillo ve AS Trencin formasını terleten orta saha oyuncusu Matus Bero ile de temaslarını sürdürdüğü ifade edildi. 6 hazırlık maçının oynanacağı Macaristan kampına kadar bu transferleri sonuçlandırmayı hedefleyen bordo mavililerin, Castillo ve Bero ile de anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.

(Vatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.