Hakan Şükür tepkilere dayanamadı Twitter'da gizlendi!

Hakan Şükür tepkilere dayanamadı Twitter'da gizlendi!
Cemaate yakınlığıyla bilinen eski futbolcu Hakan Şükür 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi sonrası yaptığı paylaşımlar takipçilerinden tepkiyle karşılanınca Twitter hesabını gizledi.

15 Temmuz gecesi yaşanan olaylar sonrası yaptığı FETÖ'yü savunan paylaşımlarla tepki çeken Hakan Şükür Twitter hesabını gizledi.

hakan-sukur-001.jpg

ABD'YE GİTMİŞTİ

6 ay önce hakkında çıkan ABD'ye kaçtı haberlerine "Yalan, bir yere gitmedim, gitmem de" sözleriyle tepki gösteren Hakan Şükür, avukatının mahkemeye sunduğu "ABD'de yaşıyor" beyanının ardından açıklama yaptı. Hakkında 4 yıla kadar hapis cezası istenen Şükür, "Kaçmadım, taşındım" ifadelerini kullandı.

SESSİZLİĞİ TEPKİ ÇEKTİ

Milliyet gazetesi yazarı Ercan Güven, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kalkışılan hain darbe girişimi sonrasında, Hakan Şükür için sert bir yazı kaleme aldı.

Ercan Güven yazısında FETÖ'cü hain darbenin ardından Hakan Şükür'e şu şekilde seslendi:

"Futboluna tek kelimem olmadığı halde bu ülkeye en büyük zararlardan birini veren örgütü uzun yıllar sevimli kılan, üstelik bunu futbol üzerinden yapan hiçbir zaman haz etmediğim Hakan Şükür'e gelince...

Bugün ne düşünüyor merak ediyorum.

O cici cemaati, ne hukuk bıraktı ülkede ne adalet. Futbolu da zehirlerken kendisi başı çekti. Çıksın konuşsun. Ya, "yazık oldu bizim darbeye" desin!.. Ya da özür dilesin futbolda devşirdiği Fetullahçılar için.

Peki futbol yazarları/yorumcuları?..

Valla ben muhasebemi yaptım yukarda... Darısı herkesin başına."

KENAN SOFUOĞLU: 'SAKIN SAKARYA'YA GELME'

Fethullah Gülen'e yakınlığıyla tanınan Hakan Şükür'ü hedef alan Sofuoğlu, darbe girişiminin ilk gününde 'Hakan Şükür sakın Sakarya'ya gelme.. Bu halk seni linç eder' diye yazmıştı.

İşte o yazı:

Yazıklar olsun olay başladığında ATM'lere koşanlara, yazıklar olsun marketlere koşanlara, yazıklar olsun benzinliklere gidip depolarını doldurmaya calışanlara. Biz abdestimizi alıp adam gibi ölmeye koştuk. Sakarya valiliği önünde elinde silah olan askerlerle karşı karşıya geldik. Rabbim halkımızdan, polisimizden ve 'Reis'imizden razı olsun dimdik ayakta durdukları için. Hakan Şükür sakın Sakarya ya gelme bu halk seni linç eder. Ne mutlu bu vatan için şehit olanlara.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum