Wesley Sneijder 2.3 milyon euroluk cezayı ödeyecek mi?

Wesley Sneijder 2.3 milyon euroluk cezayı ödeyecek mi?
Yönetimin 2.3 milyon euro ceza kestiği Wesley Sneijder'ın menajeri Guido Albers, Hollandalı futbolcunun cezayı ödemeyeceğini söyledi.

Galatasaray’da, Wesley Sneijder krizi bir türlü bitmek bilmiyor.

Yönetimin disiplin talimatı üzerinden 2.3 milyon Euro ceza kestiği Sneijder için Başkan Dursun Özbek’in, menajeri Guido Albers’le temasa geçtiği ve “Ona kulÜp bulursan iyi olur” dediği öğrenilmişti. Bu gelişmeler yaşanırken Hollandalı yıldızın, önceki günkü antrenmanda neşesi ve hırsıyla sanki hiçbir şey olmamış gibi davranması da dikkat çekiciydi.

Herkes Sneijder’le ilgili nasıl bir yol haritası çizileceğini merak ederken, yıldız futbolcuya çok yakın isimlerden biri olan menajeri Albers’e ulaşıldı. Albers ve oyuncunun avukatının, kendilerine kulüp tarafından sık sık tebliğ edilen ceza konusundan dolayı son derece rahatsız olduğu bildirildi. 

‘Bunların karşılığı yok’

“Bu iş artık bizi üzmeye başladı” diyerek sözlerine başlayan Albers, “Çünkü son dönemde sürekli cezalarla ilgili bildirim ve tebligatlar yapılıyor. Bu gerçekten çok saçma bir durum. Adeta Sneijder burnunu kaşısa, ona ceza kesecekler. Kulübe bu tip durumlar yakışmıyor. Biz ve avukatlarımız da onu temsilen, bu tebligatlara karşı yasal itirazlarda bulunuyoruz. Çünkü verilen cezaların bir karşılığı yok. Zaten ödemek niyetinde de değiliz” diye konuştu.

Konuyla ilgili sessizliğini koruyan Sneijder ise bir yandan çalışmalarını sürdürüyor, diğer yandan gelişmeleri yakından takip ediyor. 

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.