Arda Turan'a 25 milyon Euro

Arda Turan'a 25 milyon Euro
İngiliz devi Arsenal, Barcelona forması giyen milli futbolcu Arda Turan için 25 milyon Euro'luk bir teklifte bulunacak.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ve geçtiğimiz sezon Barcelona’da beklenen performansı yerine getiremeyen Arda Turan’ı satmayı düşünen Katalan ekibe, İngiltere’den Arsenal bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Barcelona’nın Türk yıldız Arda Turan’ı satacağının iddia edilmesinden sonra Arda’ya talipler çıkmaya başladı. Arda’yı takımına kazandırmak isteyen o takımın İngiltere’den olduğu iddia ediliyor.

İspanyol medyasında çıkan haberlere göre Arsenal, Türk Milli Takımı’nın yıldız orta saha futbolcusu Arda Turan’ı kadrosuna katmak istiyor. Türk yıldız için Barcelona 25 milyon Euro’ya yakın bir bedel istiyor.

Milli kaptan için Chelsea, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de talip olduğu belirtildi.

Atletico Madrid’ten Barcelona’ta transfer olan 29 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Barcelona’da 25 maçta 2 gol atıp 4’te asist yapma başarısında bulunmuştu.

BARCELONA'NIN 10 SORUNUNDAN BİRİ OLDU

Arda Turan geçen yıl bekleneni verememesi Barcelona'nın bu sezon çözmesi gereken 10 sorun arasında gösterildi.

Mundo Deportivo'da yer alan Barcelona'nın çözmesi gereken 10 zorluk başlıklı Sergi Sole veJoan Poqui imzalı yazıda Arda Turan'a da yer verildi.

Haberde Barcelona'nın çözmesi gereken Dani Alves'in yerine Sergi Roberto ve Aleix Vidal'in monte edilmesi, ileri üçlüyü aratmayacak forvet alınması gibi sorunları yer verildi.

Barcelona'nın çözmesi gereken sorunlar arasında Arda Turan'ın durumuna da yer verildi.

Habere göre 6 aylık bekleyiş ve devamında karanlık geçen ikinci yarı performansının ardından Arda Turan'ın 'en iyi Arda Turan' versiyonuna getirecek rehabilitasyonun yapılması Barcelona'yı bekleyen sorunlar arasında yer alıyor.

Yazıda Arda Turan'ın Barcelona'nın transfer yasağı nedeniyle 6 ay futboldan uzak kalmasının futbolcuyu çok etkilediğini belirtti.

Luis Enrique'nin Iniesta'nın alternatifi Arda Turan olur beklentisinde hayal kırıklığına uğradığı belirtilen yazıda Arda Turan'ın durumu tersine çevirmek zorunda olduğu vurgulandı.

Haberde Barcelona'nın Arda Turan'ın fiziğini eski hale getirerek milli oyuncuyu Atletico Madrid'deki performansına ulaştırması gerektiğinin de altı çizildi.

Arda Turan 25 Temmuz'da Barcelona'nın kampına dahil olacak. Milli futbolcumuz 30 Temmuz'da Dublin'de Celtic'le oynanacak maçta forma giyebilecek. Arda Turan'ın kampa Euro 2016'ya katılan futbolcularla birlikte 1 Ağustos'ta katılması bekleniyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.