2016 Kiralık Aşk yeni sezona ne zaman başlıyor?

2016 Kiralık Aşk yeni sezona ne zaman başlıyor?
Star tv ekranlarının sevilen dizisi Kiralık Aşk yeni sezona ne zaman başlayacak merak konusu. İzlenme rekorları kıran Kiralık Aşk dizisinden Sinem Öztürk neden ayrıldı. İşte konu ile ilgili detaylar..

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre ve iddialara göre; Sinem Öztürk'ün bu kararı arkasında eşi Mustafa Uslu'un isteği yatıyor.

Sinem Öztürk, evlenmeden önce Kiralık Aşk dizisinin görüntü yönetmeni Bekir Toplar'la aşk yaşamıştı. Öztürk'ün eşi Mustafa Uslu'nun da eşinin tekrardan Toplar'la karşılaşmasını istemediği için bu istekte bulunduğu konuşuluyor. 

Sinem Öztürk aralarında Çetin Tekindor, Arsen Gürzap ve Altan Erkekli'nin de rol alacağı bir sinema filminde rol alacak.

KİRALIK AŞK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde Elçin Sangu, Barış Arduç, Levent Ülgen, Nergis Kumbasar, Salih Bademci gibi isimlerin oynadığı yapımcılığını ise Ortaks Yapım’ın üstlendiği Kiralık Aşk dizisinde heyecan  sürüyor. Yeni sezon hazırlıklarına yakında  başlayacak olan Kiralık Aşk dizisinin 1.sezonu Haziran ayında yayınlanan sezon finali ile sona ermişti. Sezon içerisinde devam edecek mi bitecek mi tartışmaları içerisinde sezon finaline kadar giden Kiralık Aşk dizisinin 2.sezonun yayın tarihi belli oldu. Kiralık Aşk dizisi 23 Eylül Cuma günü ekranlarda olacak. Şuanda tatilde olan ve Ağustos ayı içerisinde çekimlere başlaması beklenen Kiralık Aşk dizisi ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.