Boca Juniors ile Muslera anlaştı!

Boca Juniors ile Muslera anlaştı!
Arjantin'in Boca Juniors takımı Fernadno Muslera ile yıllık 3.5 milyon euroya anlaştı.

UEFA’dan gelen Finansal Fair-Play cezası sebebiyle yeni sezonda Avrupa’da yer alamayacak olan Galatasaray’da Fernando Muslera’nın geleceği belirsizliğini koruyor...

Sarı-Kırmızılılar’ın bu handikapı sebebiyle menacerine, “İyi bir teklif gelirse değerlendirmeye al” talimatını veren Uruguaylı file bekçisi için Arjantin devi Boca Juinors’un ısrarcı olduğu bildirildi. Yeni sezonda Cim Bom’dan 3,5 milyon Euro maaş alacak olan 30 yaşındaki eldivenin, menaceri aracılığıyla bu bedelin aynısını talep ettiği bildirildi. Teknik direktör Guillermo Barros Schelotto’nun isteği doğrultusunda Muslera’nın transferi için yoğun çaba sarf eden Güney Amerika ekibinin, başarılı eldivenden gelen bu talebe olumlu yanıt verdiği öğrenildi.

Aslan’ın isteği belli

Galatasaray Yönetimi’nden Muslera’yla ilgili olarak, “Bonservis bedeli 20 milyon Euro” cevabını alan Boca’nın, bu bedeli çok bulduğu ve tecrübeli kaleci için ancak 8 milyon Euro’ya çıkabileceğini Cim-Bom’a ilettiği ifade edildi. UEFA’nın mali kriterleri sebebiyle kemer sıkma politikası uygulayan Galatasaray Yönetimi’nin, Boca’yla pazarlıklara devam ettiği öğrenilirken tarafların belirlediği rakamların arasındaki farkın oldukça büyük olmasının, bu transferi zora soktuğu belirtildi.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.