FETÖ İmam Hatiplere de sızmış

FETÖ İmam Hatiplere de sızmış
Darbe girişimiyle Türkiye’yi kana bulayan FETÖ’nün devletin bütün kılcal damarlarına yerleştiği gibi İmam Hatip Liselerini de sızdıkları kaydedildi.

Darbe girişimiyle Türkiye’yi kana bulayan FETÖ’nün devletin bütün kılcal damarlarına yerleştiği gibi İmam Hatip Liselerini de sızdıkları kaydedildi. 

Devletin hemen hemen bütün kadrolarına sızmış FETÖ’cülerin imam hatiplere daha önce Milli Eğitim Bakanlığı’nda Bilgi İşlem Daire Başkanı olan Volkan Akçay tarafından yerleştirildiği öne sürüldü. İddianın sahibi olan Etlik Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Vedat Keskin, “Bu okullarda göreve başlayan öğretmenlerin hayret edici bir şekilde yüzde 50’si bu örgütün mensubu olduğunu fark ettim” dedi. Keskin, Etlik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ise yaklaşık 60 kadar FETÖ’cü öğretmen olduğunu belirtti.

YENİ AÇILAN İMAM HATİPLERE YERLEŞTİRİLDİLER

FETÖ örgütünün daha önce Milli Eğitim Bakanlığı’nda Bilgi İşlem Daire Başkanı olan Volkan Akçay marifetiyle imam hatiplerde yapılandığını iddia eden Vedat Keskin, “Okuldaki FETÖ yapılanması okul yeni açıldığı zaman 4 yıl önce Bilgi İşlem Daire Başkanı Volkan Akçay marifetiyle sadece Etlik Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde değil yeni açılan bütün imam hatiplere yerleştirildi. Bizde mevcut olan bilgi yeni açılan Demetevler İmam Hatip Lisesi bu yapılanmanın üyeleri atandı. Volkan Akçay gayri hukuki ve usulsüz şekilde imam hatiplere FETÖ üyelerini yerleştirdi. Bu okullarda göreve başlayan öğretmenler hayret edici bir şekilde yüzde 50’si bu örgütün mensubu olduğunu fark ettim” bilgilerini verdi.

ÖĞRENCİLERİ SINIFTA BIRAKILMAKLA TEHDİT ETTİLER

Twitter’da FETÖ üyeleri tarafından hedef gösterilen Keskin, “Başarılı öğrencilerimizi okullarına yönlendirmeye çalışıyorlardı, direnenlerin sınıfta bırakılmakla tehdit edildiklerini tespit ettik. Başarısız ve rahatsız edici tavırları olan öğrencilerinde özellikle geçirildiğini öğrendik. Burada amaç imam hatiplerin imajını düşürerek kendi okullarına öğrencileri yönlendirmek. Bulunduğum her ortamda bunlarla mücadele ediyorum. Fethullah Gülen denen hainle ilgili söylediklerimle ilgili bana karşı bu öğretmenler arasında bir husumet oluştu” diye konuştu. 

MÜFETTİŞLER SORUŞTURMALARI SONUÇLANDIRAMIYOR

Defalarca FETÖ üyesi öğretmenleri şikâyet etmesine rağmen sonuç alamadığını belirten Keskin, “İddialarımı destekleyecek birçok delil olduğu halde bu öğretmenler hakkındaki soruşturma halen müfettişler tarafından sonuçlandırılamadı. Hatta provokasyon yaparak beni kendilerinden birisine saldırıyormuş gibi göstermek amacıyla karakola şikayet ettiler, müfettişlerde bu yemi yuttu. Öğrendiğim kadarıyla bana bir ceza düşünüyorlarmış, çünkü organize bir şekilde ifade verdiler ve o ceza verecek olan müfettişe ulaşamıyoruz” dedi.

HEM DEVLETTEN PARA AL HEM DE DEVLETE KURŞUN SIK

Hain Fethullah Gülen dediği için öğretmen Murat Arslan’ın üstüne saldırdığını ve olayın emniyete intikal ettiğini belirten Vedat Keskin, “15 Temmuz’dan sonra ben okula birikmiş hissiyatımla geldiğimde bu yapının üyesi Murat Ersoy denilen şahsın TEOG kurslarında görevli olduğunu gördüm. Hem devletten para alıp hem de devlete kurşun sıkan bir yapının içerisinde olmasını hazmedemedim. Okul müdürünü ve başyardımcılarını uyardım nasıl bu adama hala görev veriyorsunuz şeklinde ama kem küm ettiler. Benim vazifem olamamasına rağmen ilçe yönetimindeki görevlilere bu durumu bildirdim” ifadelerini kullandı

Haber Vaktim Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum