Galatasaray'da gidecek isimler belli oldu!

Galatasaray'da gidecek isimler belli oldu!
Galatasaray'da yönetici Levent Nazifoğlu, takımdan gönderilecek isimlerin belli olduğunu açıkladı ve "Bize sunulan kadroyu onayladık. Önce menajerleri ile konuşup kendilerine ileteceğiz. Danimarka kampında olmayacaklar" ifadelerini kullandı.

Levent Nazifoğlu, Bruma ve Sneijder hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Levent Nazifoğlu, Bruma'nın kabiliyet ve sürat açısından dünyada önde gelen 5 oyuncudan biri olduğunu vurgulayarak, "Bruma bizim çocuğumuz. Taraftar rahat olsun, Bruma bizimle kalacak. Hiçbir yere gitmeyecek. PSV'den teklif geldi. Keşke herkese teklif gelse, bizler otursak, toplantılar yapsak, bunların üzerine konuşsak. Bruma için gelen teklife mutlu olduk ama Bruma'yı 10 milyon euro'ya bile vermeyeceğiz" diye konuştu.

SNEİJDER GENÇLEŞTİ

Nazifoğlu, Sneijder ile Muslera'nın takımdan ayrılmasının gündemde olmadığını belirtti. Sneijder'i bu sezonun yeni transferi olarak gösteren Nazifoğlu, "Sneijder bize kalacağını söyledi. Bence bu senenin yeni transferi. Zaten gönderecek olsak kaptan olarak sahaya çıkarmazdık. Genç bir oyuncu gibi. Tüm arkadaşlarına örnek oluyor. Muslera ile de böyle bir ayrılık gündeme bile gelmedi. Teklif gelirse çok enteresan ve herkesin hemfikir olacağı bir rakamın olması lazım" dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.