Dilmen Erdoğan'dan öyle bir şey istedi ki!

Dilmen Erdoğan'dan öyle bir şey istedi ki!
Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Erdoğan'ın Kısıklı'daki evinin önündeki Demokrasi Nöbeti'nde ilginç bir çağrı yaptı.

 

Sanat ve spor camiasından tanınmış isimler, FETÖ'nün darbe girişimini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar Kısıklı'da protesto eden vatandaşlara destek verdi. 

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Sayın Cumhurbaşkanımızdan bir ricam olacak. Bence ülkemizin de buna ihtiyacı var. Boğaziçi Köprüsü'nün adının, Şehitler Köprüsü olarak değişip tarihe geçmesini rica ediyorum." ifadesini kullandı.

"BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ, ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ OLSUN"

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen de 1980 yılında darbe gören bir ülke vatandaşı olarak, bir daha darbeler olmaması için dua ettiğini dile getirerek, "Büyük liderimiz Cumhurbaşkanımız önderliğinde, özellikle vatandaşlarımızın katkısıyla çok şükürler olsun ki çocuklarım görmedi en azından. Allah torunlarımıza da göstermesin. Sayın Cumhurbaşkanımızdan bir ricam olacak. Bence ülkemizin de buna ihtiyacı var. Boğaziçi Köprüsü'nün adının, Şehitler Köprüsü olarak değişip tarihe geçmesini rica ediyorum." ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.