CHP’li başkan gözaltına alındı!

CHP’li başkan gözaltına alındı!
İzmir’de darbe girişimi gecesi camilerden sela verildiği esnada imama hakaret edildiği iddiasıyla CHP Beydağ İlçe Başkanı Feridun Yılmazlar ve 5 kişi gözaltına alındı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde (TSK) Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılması (FETÖ-PYD) üyesi bir grup askerin darbe kalkışması sonrası tüm Türkiye’deki camilerde sela verilmişti. İddialara göre, İzmir’de bir grup CHP’li sela okunmasını engelledi. Sözlü tartışma büyünce konu emniyete bildirildi. Olayla ilgili soruşturma kapsamında CHP Beydağ İlçe Başkanı Feridun Yılmazlar ve 5 kişi ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere Ödemiş’e götürülen Yılmazlar, konu ile ilgili şöyle konuştu:

"Darbe gecesi CHP’liler tarafından Beydağ’da sela verilmesinin engellendiği söylemleri tam bir ayrımcılık ve iftiradır. Ülkemizdeki ve ilçemizdeki birliğimizi hedef alan, vatandaşlarımız arasında ayrışmayı ve dini tartışmalar çıkarak kardeşliğimizi bozmayı hedefleyen bu açıklamaları şiddetle kınıyor, bu açıklamaların tam bir siyasi manipülasyon olduğunu bir kez daha kamuoyunun bilgisine sunuyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.