Van Persie: "Türk halkı kahraman"

Van Persie: "Türk halkı kahraman"
Fenerbahçe yönetimi ile yaptığı görüşmeler sonrasında takımda kalma kararı alınan Van Persie: “TV’de izlediğim halk olduğu sürece Türkiye demokrasisi çok güçlü olur. Türk halkının darbeye karşı koyma şeklini dünyanın hiçbir yerinde göremeyiz” dedi.

Fenerbahçe ile yola devam kararı alınan Van Persie, “TV’de izlediğim halk olduğu sürece Türkiye demokrasisi çok güçlü olur. Türk halkının darbeye karşı koyma şeklini dünyanın hiçbir yerinde göremeyiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Robin van Persie ile Fenerbahçe'nin 'devam' kararı alması konusunda detaylar ortaya çıkmaya başladı. Persie ile Fenerbahçe yönetimi önceki gün bir görüşme yaptı. Bu toplantıda Hollandalı oyuncu yaşanan olaylardan kendisinin ve ailesinin tedirgin olduğunu ancak Türk insanının darbeye karşı koyma şeklini dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğini anlattı. Hatta Hollandalı golcünün, "TV'de izlediğim halk olduğu sürece Türkiye'deki demokrasi çok güçlü olur. Sokağa çıkan herkes kahraman" dediği ve bu sözlerin F.Bahçeli bazı yöneticileri duygulandırdığı ifade edildi.

Kupa kaldırmak için buradayım

Kötü olaylardan korkup kaçacak birisi olmadığını dile getiren Persie, ama futbol oynamak istediğini, Türkiye'ye kupalar kazanıp şampiyonluklar yaşamaya geldiğini belirtti. Sarı-lacivertli yıldız, teknik direktör Pereira ile futbola bakış açılarının çok farklı olduğunu da söylerken, idareciler ise Pereira'nın önümüzdeki sezon daha hücumcu ve çift forvetli bir sistem uygulayacağını kendisinin de bu sayede istediği ortamı yakalayabileceğini Persie'ye anlattı.
.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.