Baykal nereden çıktı?

Baykal nereden çıktı?
Günlerdir kendisinden haber alınamayan Deniz Baykal nerede? Darbe sonrası ortalıkta gözükmeyen ve attığı twitlerle kafaları karıştıran CHP’li Deniz Baykal Bakın nereden çıktı. Baykal’ın Antalya’da bulunduğu ve an itibariyle sahilde olduğu ortaya çıktı.

Günlerdir kendisinden haber alınamayan Deniz Baykal nerede? Darbe sonrası ortalıkta gözükmeyen ve attığı twitlerle kafaları karıştıran CHP’li Deniz Baykal Bakın nereden çıktı. Baykal’ın Antalya’da bulunduğu ve an itibariyle sahilde olduğu ortaya çıktı. Deniz Baykal sosyal medya hesabından “Bazı haberlerde ortalıkta gözükmediğim, saklandığım ve kaçtı haberleri, yalan ve asılsızdır. Beni bulmak isteyenler, Şuan Antalya'da sahildeyim. Telefonum açıktır. Görmek isteyenler ise Antalya'da evime buyursunlar, gelsinler.” diye yazdı.

Hain darbe girişiminden önce "iç ve dış siyasette önemli kırılmalar olacak" dediği ortaya çıkan CHP'li Deniz Baykal'ın 15 Temmuz'dan bu yana ortalıkta gözükmemesi dikkat çekmişti. Baykal'ın twitter adresinden paylaşılanlar ise şaşkınlıkla karşılanmıştı.

Deniz Baykal, 5 Haziran 2016 tarihinde partisinin Balıkesir Burhaniye CHP İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde  yaptığı konuşmada "Önümüzdeki aylar Türkiye’de iç ve dış siyasette çok önemli kırılmalar olacak. Türkiye bunları konuşacak. Dolayısıyla Cumhuriyeti kuran CHP’ye çok büyük ihtiyaç duyulacak.” demiş ve bu sözleri medyada geniş yer almıştı.

Deniz Baykal'ın twitter adresinden darbe girişimine ilişkin olarak birbirinden garip paylaşımlar yapılmaya devam ediliyor.

000-002.jpg

Bu paylaşımlarda “Sahte darbe” ile CB oldu. “Monte darbe” ile de başkan oluyor. Olan Türkiye'ye oluyor!" şeklinde ifadeler kullanılıyor.

"Yılın en iyi senaristi ve yapımcısı ödülü Tayyip'e gidiyor."

"Kısaca özet: Tiyatroları kapatan zihniyet, en güzel tiyatroyu oynadı."

"Bu darbe neden yapıldı? Veya neden senaryo diyoruz? İzleyin ele geçiremedikleri, AYM, HSYK, DANIŞTAY, TSK, Emniyet, hepsi dizayn edilecek."

"Film:Darbe Yazan:RTE Yönetmen:RTE Esas oğlan:RTE Konu:başKANlık Özet:Çakma darbe yaptır başKAN ol. Sonuç:kan gölü"

"Bir tiyatro gösterisi ile Rusya Suriye Diploma Hırsızlık Ve birsürü pislik unutuldu. Üstelik birde kahraman olundu."

Deniz Baykal'ın resmi twitter adresinin heklenmiş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, bu ismin bu konuda şimdiye kadar herhangi bir açıklama yapmamış olması dikkat çekiyor.

0000000000.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.