Genelkurmay başkanı Akar Ankara emniyetinde

Genelkurmay başkanı Akar Ankara emniyetinde
Genelkurmay Başkanı Akar ile beraberinde bulunan heyet 15 Temmuz’da saldırıya uğrayan Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne gitti.

Genelkurmay Başkanı Akar ile beraberinde bulunan heyet 15 Temmuz’da saldırıya uğrayan Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne gitti.

 

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, darbe girişiminin yaşandığı gece saldırıya uğrayan Ankara Emniyeti'ni ziyaret etti. Genelkurmay Başkanı Akar, "Aynı kararlılıkla, azimle, gayretle asker, polis birlikte ülkemiz, milletimiz için ölürsek şehit, kalırsak gazi düsturuyla güvenlik konusunda bize düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz" dedi. İçişleri Bakanı Ala ve Orgeneral Akar ile beraberindeki heyet, daha sonra 50 polisin şehit olduğu Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na giderek, hayatını kaybedenlerin anısına çiçek bıraktı.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Bu alçaklar, üniforma giymiş bu hainler ülkemize, milletimize özellikle silahlı kuvvetlerimize çok büyük zararlar verdiler. Bunlar adalet önünde mutlaka en ağır şekilde cezalandırılacaktır, bundan hiç şüphemiz yok" diye konuştu.

ÇİÇEK BIRAKTI DUA ETTİ

Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar Ankara Emniyeti’ne yaptığı ziyarette 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden polisler için bombalanan noktaya karanfil bıraktı ve dua etti.

Akar daha burada sonra polislere seslendi ve şunları söyledi:

"İşbirliği içine omuz omuza ülkemiz için ter döktük kan döktük. Azim ve kararlılıkla bu mücadele devam etti. Ancak asker elbisesi giymiş alçakların TSK’ya sızmış teröristlerin, yılanların ülkemize verdiği zarar büyüktür. İnşallah biz bunları temizleyeceğiz.

Allah bize güç verecektir. Asker polis bir bütündür. Geçmişte kalmayacağız ileri bakacağız. Ülkemiz ve milletimiz için omuz omuza ülkemizin güvenliğini sağlamak için görevimize devam edeceğiz."

İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Orgeneral Hulusi Akar ile beraberindeki heyet, daha sonra 50 polisin şehit olduğu Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'na giderek, hayatını kaybedenlerin anısına çiçek bıraktı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.