Schweinsteiger ayrılma kararı aldı

Schweinsteiger ayrılma kararı aldı
Geçtiğimiz sezon Manchester United'a transfer olan ve bu transfer döneminde ismi Beşiktaş ile de anılan Bastian Schweinsteiger hakkında İngiliz basınından flaş bir iddia geldi: "Ayrılma kararı aldı!"

Manchester United'ın Alman yıldızı Bastian Schweinsteiger'in ayrılma kararı aldığı iddia edildi.

İngiliz gazetesi The Mirror'da yer alan habere göre; Bastian Schweinsteiger, Jose Mourinho tarafından kadroda düşünülmüyor. Hocasıyla bir görüşme yapan ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Bastian Schweinsteiger, as takımda düşünülmediği takdirde transfer için izin istedi ve gazetenin iddiasına göre bu izni aldı.

Manchester United Menajeri Jose Mourinho'nun yeni transfer edilecek Paul Pogba'yı as olarak düşündüğü ve bu durumda Schweinsteiger'i sadece rotasyon oyuncusu olarak kullanmak istemesinin Alman yıldızı bu karara iten ana neden olduğu kaydedildi. Daha önce Türk basınında da çıkan haberlerde Bastian Schweinsteiger'in Beşiktaş'a yeşil ışık yaktığı iddiaları yer almıştı. 

9 MİLYON EURO BONSERVİSLE TRANSFER OLDU

Geçtiğimiz sezon sakatlık problemleri yaşayan 31 yaşlındaki Bastian Schweinsteiger, 9 milyon euro bonservis bedeliyle Bayern Münih'ten Manchester United'a transfer olmuştu. Schweinsteiger, Manchester United formasıyla toplam 31 maça çıktı ve 1 gol atıp 2 asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.