Öküzlerin demokrasi şehitlerine de saygısı yok

Öküzlerin demokrasi şehitlerine de saygısı yok
Başkent'in göbeğinde mahalle arasında ve okul dibinde işletilmesine müsaade edilen, birinin adı Öküz olan barların demokrasi şehitlerine de saygısı yok.

Habervaktim'in ısrarla gündeme getirdiği Başkent'in göbeğinde mahalle arasında ve okul dibinde işletilmesine müsaade edilen, birinin adı Öküz olan barların demokrasi şehitlerine de saygısı yok.

Ankara Yenimahalle'de sıradan ailelerin oturduğu binaların arasında ve okul dibinde işletme ruhsatı verilmiş olan barlar, zehir saçmaya böyle bir günde de devam ediyor.

15 Temmuz darbe girişiminde Fetö'cü haşhaşilere karşı en fazla şehit veren il olan Başkent Ankara'da bir tarafta demokrasi nöbetleri devam ederken, diğer tarafta mahalla arasındaki bu barlarda vur patlasın çal oynasın deniliyor.

Hem öğrencilere kötü örnek olması hem de yüksek müzik sesi yayması nedeniyle vatandaşın tepkisini çeken ancak bu güne kadar hiçbir önlem alınmayan barlarla ilgili olarak halk artık "yeter" diyor.

Mahalle sakinleri "Böyle bir günde bile her akşam gece geç saatlere kadar yüksek müzik sesi yayılıyor, bağırış çağırışlar duyuluyor, zaman zaman kavga-gürültü de oluyor ve tüm bunlar bizi son derece rahatsız ediyor. Okul dibinde, ailelerin oturduğu konutların arasında sergilenen bu rezilliğe artık dur denilmesini istiyoruz. Yeter artık, bir yetkili çıksın, bu barlar burdan taşınsın, ille bar olacaksa, gitsinler Kızılay'a, Ulus'a, oralardaki ilgili mekanlara, oralarda yapsınlar ne yapcaklarsa" diyor.

Mahalle sakinleri, CHP'li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan ümitlerinin olmadığını, ancak diğer ilgili yetkililerin bu rezilliğe göz yummalarına bir anlam veremediklerini söylüyorlar.

İkisinin adı Öküz Bar ile Adabı Muhabbet olan sözkonusu barlarda her akşam geç saatlere kadar sergilenen ve çevre sakinlerinin maruz kaldığı rezilliği aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz: 

videogaleri.gifvideogaleri.gif

Habervaktim.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum