Dünya devinde FETÖ temizliği

Dünya devinde FETÖ temizliği
15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasıyla birlikte tüm kurumlarda temizlik başladı. Dünya devi Türk Hava Yolları da anında harekete geçti. THY'den kaç kişi çıkartıldı? Üst düzey isimler arasında kimler var?

15 Temmuz'da FETÖ'nün darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasıyla birlikte tüm kurumlarda temizlik başladı. Dünya devi Türk Hava  Yolları da anında harekete geçti. THY'den kaç kişi çıkartıldı? Üst düzey isimler arasında kimler var?

Türk Hava Yolları, aralarında üst düzey isimlerinde olduğu 211 personelinin işine son verdi. Türk Hava Yolları, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yürütülen operasyonlar çerçevesinde 211 personelinin işine son verdi.

Alınan bilgiye göre 211 personelin bir bölümünün verimsizlik ve işletmesel gereklilikler, bir bölümününde FETÖ sempatizanı olması iddiası nedeniyle işten çıkartıldığı öğrenildi.

Toplam 211 personel arasında Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Kılıç, AnadoluJet’i yöneten İbrahim Doğan ile birlikte 3 başkan, 2 başkan yardımcısı, 15 pilot ve kabin memurları da bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.