Manchester United uçağı kayboldu

Manchester United uçağı kayboldu
Ünlü İngiliz Kulübü Manchester United'ın uçağı Çin'e giderken havada kayboldu.

İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United’ın Çin macerası sıkıntılı başladı. Sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Asya ülkesine giden İngiliz devi, oldukça uzun bir uçak yolculuğu yapmak zorunda kaldı.

Menajer Jose Mourinho’nun erkenden gittiği Pekin’e doğru harekete geçen Manchester United kafilesi, uzun bir süre havada dolaştı. Kötü hava koşulları nedeniyle havaalanına inemeyen kafile, birkaç pastan sonra Pekin’in 100 kilometre ötesindeki Tianjin şehrine inmek zorunda kaldı. Burada birkaç saat bekleyen Manchester United takımının futbolcuları, daha sonra başka bir uçakla Pekin’e hareket etti.

Havaalanından indikten sonra yoluna otobüsle devam eden kafile, uzun bir yolculuğu ardından gece 01:000 gibi kamp yapılacak otele varabildi. Takımın yıldız isimlerinden Memphis Depay, Twitter hesabından uçak yolculuğunu “Buralarda bir yerde kaybolduk. Zorunlu iniş yapmak zorunda kaldık. Pekin’e gidiyorduk ama hava biraz kötüydü!” ifadeleri ile özetledi.

Bütün bu yaşanan olumsuzluklara rağmen Manchester Unitedlı futbolcuların yine de güler yüzlü ve sakin oldukları dikkat çekerken, Mourinho durumu “Biliyorum, bazı şeyler iyi gitmiyor ama elimizde olan bu. Bir anda ortadan kaybolup, gidemeyiz” diyerek yorumladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.