Fenerbahçe Monaco maçı hangi kanalda

Fenerbahçe Monaco maçı hangi kanalda
Geçtiğimiz sezonu 2. sırada bitiren Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 3. ön elem maçında Monaco ile karşılaşacak. Peki taraftarın merakla beklediği Fenerbahçe Monaco maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde Fransa'nın Monaco takımıyla karşılaşacak. 

27 Temmuz 2016 Çarşamba günü saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jesús Gil Manzano yönetecek.

Futbolseverler mücadeleyi D Smart'tan canlı olarak izleyebilecek. 

FENERBAHÇE-MONACO
 

Maç tarihi: 27 Temmuz Çarşamba
Maç saati: 21.30
Stad: Şükrü Saraçoğlu
Kanal: D Smart

SAKAT OYUNCULARIN DURUMU NETLEŞİYOR

Teknik direktör Vitor Pereira sakat oyuncuların alternatiflerine karar vermeye çalışıyor. Fabiano'nun takıma dönmesi teknik ekibi sevindirirken, antrenmanlara başlayan Volkan Demirel'in de lige kadar hazır hale gelmesi bekleniyor.

Cezası nedeniyle Monaco ile oynanacak ilk maçta oynayamayacak Mehmet Topal'ın sağlık durumu iyiye giderken, deneyimli futbolcunun rövanş maçına yetişmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Milli takımdan dönerek sezon başı hazırlıklarına başlayan yeni transfer İsmail Köybaşı ise sakatlığı nedeniyle Monaco maçlarını kaçıracak. Pereira bu bölgede Hasan Ali Kaldırım'ı ilk 11'de görevlendirecek. Santraforda soru işareti  Pereira'yı esas düşündüren bölge ise santrafor.

ROBİN VAN PERSIE BELİRSİZ

Al Faisaly ile yapılan hazırlık maçında darbeye bağlı sakatlık yaşayarak oyunu tamamlayamayan Robin van Persie'nin durumu belirsizliğini koruyor. Hollandalı oyuncunun maça kadar iyileşse dahi ilk 11'de forma giymesi zor görünüyor. Zira deneyimli futbolcu santrfor rotasyonundaki diğer oyuncular kadar hazır duruma gelmiş değil. Dizinde ağrıları bulunan Emmanuel Emenike'nin Monaco maçına yetişme ihtimali ise yüksek. Sarı lacivertlilerde cezası nedeniyle Eylül sonuna kadar Avrupa maçlarında oynayamayacak Volkan Şen'in de tedavisine devam ediliyor.

MONACO'DAN SUBASIC AÇIKLAMASI

Monaco, UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turu ilk maçında, sakatlığı devam eden Hırvat kalecisi Danijel Subasic'in, Fenerbahçe karşısında oynayamayacağını duyurdu.      
         
Monaco Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan'ın Portekiz'e uzatmada 1-0 mağlup olduğu maçta sakatlanan 31 yaşındaki Subasic'in, 27 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'daki karşılaşmada oynayacak durumda olmadığı bildirildi.      
         
Monaco, bu sezon, İtalya'nın Roma takımından, bir dönem Galatasaray'ın kalesini de korumuş 39 yaşındaki Morgan De Sanctis'i kadrosuna katmıştı.

MONACO'DAN KÖTÜ HABER

Monaco Fransa'da alınan terör tedbirleri ve sarı-lacivertli ekibin taraftarlarının şiddete eğilimi olduğu savunularak 3. ön eleme turunda 3 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda Monaco ile yapacağı rövanş karşılaşmasında sarı-lacivertli taraftarlara güvenlik gerekçesiyle kente giriş yasağı koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.