İncirliği kapatmak için daha ne bekleniyor!

İncirliği kapatmak için daha ne bekleniyor!
FETÖ'nün kalkıştığı darbe teşebbüsü akıllara yine İncirlik’i getirdi. 15 Temmuz kanlı askeri darbe girişiminde; yakıt, ikmal ve jet desteği için sicili zaten bozuk olan Amerikan üssü İncirlik devreye sokuldu.

Türkiye’de devlet içinde devlet yapılanması olarak kayıtlara geçen “FETÖ/PDY”nin kalkıştığı darbe teşebbüsü akıllara yine İncirlik’i getirdi. 15 Temmuz kanlı askeri darbe girişiminde; yakıt, ikmal ve jet desteği için sicili zaten bozuk olan Amerikan üssü İncirlik devreye sokuldu.
 
KAN KUSAN UÇAKLARA DESTEK 
 
Başta Hükümet, devlet, kurumlar ve esas milleti sarsan ve önceki 3 darbeye hiç benzemeyen “15 Temmuz kanlı kalkışmanın” her yolu 1952’de kurulan ABD’nin 13. Büyük denizaşırı üssü olan İncirlik’e çıkıyor. TBMM’yi, Cumhurbaşkanlığı’nı, Emniyet’i, Genelkurmay’ı, Türksat’ı, Belediye’yi, Havalanını, Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın araç ve oteli ile esas İstanbul Boğazı ve Ankara meydanlarında milleti vuran, katleden TSK’daki Fetö cuntasına en büyük lojistik ve fiili askeri destek de İncirlik’ten geldi.
 
ÇEKİÇ GÜÇ’TEKİ YAHUDİ ASKERLER
 

İTFAİYE araçlarıyla kapatıldığı için kalkamayan Malatya’daki TSK envanterinde bulunmayan bomba yüklü 8 kargo uçağı Kayseri’den değil, darbeye destek için İncirlik’ten kaydırıldı. Meclis’i bombalayan uçakların pilotunun da Müslüman ve Türk evladı yerine 90’lı yıllardaki Çekiç Güç’teki Yahudi askerler gibi, kendisinden başkasını insan olarak görmeyen yabancı pilotlar olup olmayacağı ise araştırılıyor. 
 
Türkiye’yi sarsan karanlık darbede her yol İncirlik Üssü’ne çıkıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’nun “Darbenin arkasında ABD var” sözleriyle de İncirlik’in darbe desteği resmi kayıtlara geçmiş bulunuyor. Resmi beyanlar ve medyaya da yansıyanlara göre Türkiye’ye 15 Temmuz Darbesi için, esas Ankara Akıncılar (Mürted) Üssü’nün değil, İncirlik’in nasıl kullanıldığının ayrıntıları Üst Aklın Karanlık Üssünü ele veriyor. 
 
TÜRKİYE’YE İNCİRLİK DARBESİ
 
Darbenin önemli isimlerinden Hatay İskenderun’daki 39. Mekanize Tugayı Komutanı Hasan Polat, darbeye giden süreçte İncirlik’te ABD’lilerle tam 12 kez görüştü. Ayrıca Hatay Harbiye’de son aylarda Washington heyetleriyle sık sık buluştu.

İtfaiye araçlarıyla kapatıldığı için kalkamayan Malatya’daki TSK envanterinde bulunmayan bomba yüklü 8 kargo uçağı Kayseri’den değil, darbeye destek için İncirlik’ten kaydırıldı. 
15 Temmuz gecesi İncirlik’ten kalkan uçaklar, saatlerce Ankara’nın üzerinde alçak uçuş ile Başkentlilere travma yaşatıp bomba ve ölüm yağdıran F-16 jetlerine havada yakıt ikmali yaptı. Türkiye, tedbir amaçlı olarak İncirlik’in elektriklerini kesti. 
 
Meclis’i bombalayan uçakların pilotunun da Müslüman ve Türk evladı yerine 90’lı yıllardaki Çekiç Güç’teki Yahudi askerler gibi, kendisinden başkasını insan olarak görmeyen yabancı pilotlar olup olmayacağı ise araştırılıyor. ABD Avrupa Komutanlığı, Twitter’daki resmi hesabından yaptığı açıklamada, İncirlik’e yeniden elektrik verilmesiyle birlikte Amerikalılar’ın yeniden sıcak yemek, su ve yakıta kavuştuğu açıklandı. Ki, yeni ihanetlere enerji toplansın! Bütün bu gelişmeler üzerine İncirlik’e başvurup ABD’ye iltica talebi, darbe başarısız olunca ABD tarafından kabul edilmeyen İncirlik’in Türk komutanı Tuğgeneral Bekir Ercan Van, sabaha karşı göz altına alındı. 
 
İŞTE KARANLIK SİCİLİ!
 
NATO’nun sahip olduğu en büyük B-61 nükleer bomba stoku İncirlik’te bulunuyor. 
 
PKK/PYD’yi İncirlik’te konuşlu Çekiç Güc’ün desteklediği, silah yardımı yaptığı resmi kayıtlara girdi.
 
Irak’ın Kuzey’indeki oluşumların hamiliğini İncirlik yaptı.
 
Fiilen bölünen Irak’ın 2003’te Amerikan İşgaline giden süreci İncirlik hazırladı. 
 
Daha sonra milyonlarca Müslümanı öldüren Amerikan’ın Afganistan ve Irak savaşları için lojistik merkez hep İncirlik oldu. 
 
Dönemin Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, “Irak savaşında ABD, İncirlik’i kullandı ve buradan 4 bin 990 sorti gerçekleştirdi” dedi. 
 
Suriye’de iç savaşın başlaması, muhalif grupların desteklenmesi, IŞİD’in şüpheli bir şekilde ortaya çıkarılması ve sonrasında ona karşı operasyonlarda da İncirlik baş rolü oynadı. 
İncirlik’te görevli küstah Amerikan ve NATO askerlerinin Adana’da işlediği ve hesap sorulamayan adi vakaların ise çetelesi çok uzun.

Milli Gazete

milli_gazete_manset_2572016562.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.