Emre Belözoğlu, demokrasi nöbetinde

Emre Belözoğlu, demokrasi nöbetinde
Başakşehir Kulübü kaptanı Emre Belözoğlu, Kısıklı'daki Demokrasi nöbetine katıldı. Kısa bir açıklama yaptı.

15 Temmuz Darbe girişimine spor dünyasından tepkiler sürüyor. Avusturya kampından geçtiğimiz cumartesi günü Türkiye'ye dönen Başakşehir Futbol Kulübü de tam kadro demokrasi nöbetine katıldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı yanında bulunan alanda toplanan vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutan lacivert beyazlı kulübün başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Abdullah Avcı, takım kaptanı Emre Belözoğlu ve diğer futbolcular, daha sonra Kısıklı'ya giderek nöbete burada devam etti.

Fatih Terim Stadı'nda vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, önemli açıklamalar yaptı.

GÜMÜŞDAĞ: ÖLENE DEK DEMOKRASİNİN YANINDA OLACAĞIZ

15 Temmuz gecesi ülkemizin bölünmez bütünlüğüne darbe vurmak isteyenlere geçit verilmediğini vurgulayan Gümüşdağ, "Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne darbe vurmak isteyenlere, milletimiz öyle bir darbe vurdu ki, bir daha ayağa kalkamazlar. Şunu bilmenizi istiyorum ki, ben, başta Cumhurbaşkanımızın, demokrasinin ve seçilmişliğin hep yanındayım. Başakşehir Futbol Kulübü ailesi olarak hepimiz ölene dek seçilmişliğin, demokrasinin, Cumhurbaşkanımızın yanında olacağımıza sizlerin önünde söz veriyoruz" diye konuştu.

RIJEKA MAÇI ÜCRETSİZ

Göksel Gümüşdağ ayrıca Başakşehir halkına bir müjde vererek, 28 Temmuz Perşembe günü Fatih Terim Stadı'nda Hırvatistan'ın Rijeka takımıyla oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçına tüm Başakşehir halkının ücretsiz izleyebileceğini açıkladı.

BELÖZOĞLU: BİZLERİN SİZİ ALKIŞLAMASI GEREKİYOR

Darbe girişimi sırasında şehit olanlara rahmet dileyen Emre Belözoğlu ise, "Bu kutlu mücadelede Hakkın rahmetine kavuşan bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Allah herkese öyle ölüm nasip etsin. Daha sonra da demokrasiden vazgeçmeyen ve Reis-i Cumhurumuz'a sahip çıkan sizlere de teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Dünyanın en şerefli ordusunun içine sızmış olan bu terör örgütünün sizler gibi dünyanın en güzel halkına silah sıktığını gördük. Biz buraya çıktık, teveccüh gösterip alkışlıyorsunuz ama bizim aşağı inip sizleri alkışlamamız lazım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.